Business

Design web potrivit pentru o platforma de recrutari in videochat

Vorbim cu atatea companii de recrutare care isi doresc un site bun si competitiv. In unele privinte, un site frumos si atragator prin designul sau devine solicitarea principala a companiilor, insa nu intotdeauna un astfel de site se dovedeste a fi grozav pentru procesul de recrutare.

Un site web bine gandit il pune pe utilizator in prim plan, iar utilizatorii nu sunt in mod obligatoriu influentati de designul site-ului. Utilizatorii doresc ca site-ul sa le spuna ce sa faca si unde sa mearga mai departe. Intr-o perioada in care navigarea pe dispozitivele mobile este mai mult decat raspandita, iar incarcarea rapida a paginilor a devenit litera de lege pentru performanta unui site, functionalitatea ajunge si ea sa depaseasca in importanta designul.

De aceea, un site de recrutari bun este automat simplu pentru utilizator. Iata cateva aspecte definitorii care contribuie la supletea designului, astfel incat acesta sa fie apreciat pe masura de cei care doresc sa se angajeze pe platforma dumneavoastra.

Imagini

Una dintre capcanele in care cad platformele de angajari in videochat sunt imaginile uriase care nu spun nimic despre domeniu in sine, despre beneficiile oferite sau valorile promovate. Trebuie sa intelegeti faptul ca acesta este primul lucru pe care il vede utilizatorul in site-ul dumneavoastra, asa ca trebuie sa mizati pe o imagine sau pe un banner care sa le atraga atentia, oferindu-le totodata indicii importante despre platforma.

Culori

Ca si multe alte aspecte ale designului, culorile sunt subiective. Fiecare persoana va avea propria sa viziune asupra culorilor si intensitatea acestora, incat nu este cazul sa pierdeti prea mult timp in alegerea unei culori universal valabile. Majoritatea site-urilor de recrutari sunt, mai ales in aria videochat-ului, detinute de studio-uri cu o prezenta indelungata in mediul online, care vor porni de la identitatea lor existenta in momentul in care vor schita o pagina de angajari sau de recrutari pentu modele.

Cele mai bune site-uri de recrutari pentru videochat sunt cele simple, care utilizeaza eficient spatiul alb si care mizeaza pe culori ce completeaza de minune tonurile neutre. Nu uitati de navigarea pe mobil si amintiti-va ca anumite culori utilizate pentru fonturi pot face continutul dumneavoastra mai usor de citit pe un ecran mic.

Copywriting

Textele existente pe site trebuie sa completeze designul acestuia si, de asemenea, sa aduca informatii de actualitate despre serviciile cheie ale afacerii dumneavoastra. Cu toate acestea, multe site-uri de recrutari, mai ales in videochat, se pierd in mrejele continutului bogat, aspect care poate deveni obositor pentru o persoana care navigheaza pe mobil sau tableta, dispozitive cu ecrane mici, care vor transforma continutul degajat intr-unul mult mai dens.

Deci, ar trebui sa alegeti metode creative prin care puteti transmite mesaje segmentului tinta de utilizatori, intr-un mod clar, simplu si coerent.

Join The Discussion