Fără categorie

Din topul angajatorilor fac parte doar cei care au grija de personal

Cand vine vorba despre echipamente de protectie pentru constructii, nu exista lipsa de furnizori. In anii in care afacerile online au capatat avant, multe intreprinderi fara legatura cu domeniul constructiilor au cautat metode suplimentare pentru a ramane competitive pe piata. Echipamentele pentru protectia muncii au devenit un bulevard primitor pentru acele companii care se gaseau in cautarea unui domeniu de activitate, desi nu se poate spune ca in randul lor exista o intelegere reala asupra cerintelor privind salopetele, bocancii sau ochelarii de protectie.

De aici se naste intrebarea: Furnizorul vostru de salopete, combinezoane si alte echipamente pentru lucru cunoaste cerintele de siguranta impuse de OSHA?

In mod obisnuit, un santier de constructii impune numeroase riscuri, create de o varietate de departamente care lucreaza impreuna pentru a finaliza proiectul intr-un timp determinat. Semnul tipic de la intrarea pe santier anunta muncitorii ca ochelarii si castile de protectie sunt accesorii ce trebuie purtate „in orice moment”, insa nu toate persoanele se conformeaza acestor reguli.

In plus, numeroase companii nu inteleg pe deplin standardele pe care trebuie sa le recunoasca echipamentele de siguranta pentru constructii, mai ales cerintele de testare de care trebuie sa treaca pentru a fi considerate optime. Spre exemplu, atunci cand alegeti un furnizor de salopete pentru lucru, cu siguranta trebuie sa cautati informatii referitoare la istoria, cunostintele si experienta companiei in cadrul acestei industrii. Companiile cu un istoric indelungat in cadrul echipamentelor de protectie detin cunostinte mult mai ample asupra standardelor si interpretarilor OSHA, a celor mai bune practici din industrie si a resurselor disponibile.

Salopete pentru angajati

Acesti furnizori de echipamente de protectie din domeniul constructiilor detin experienta necesara in educarea clientului in ceea ce priveste cerintele industriei, determinarea necesitatilor echipamentului individual de protectie – PPE – si instruirea persoanelor in conformitate cu cerintele OSHA. Un furnizor experimentat precum Safety One va poate ajuta la efectuarea unei evaluari personale de protectie, care evalueaza expunerile obisnuite si potentiale pe care le presupune lucrul in compania dumneavoastra. Aceasta evaluare ajuta la determinarea tipului specific de protectie a capului, ochilor, fetei, picioarelor, mainilor, respiratiei sau intregului corp.

Companiile care cauta un furnizor pentru echipamente si salopete de lucru ar trebui sa-si revizuiasca lista si sa se asigure de faptul ca persoanele alese sunt competente in ceea ce priveste produsele oferite. In fond, angajatii care sunt expusi la pericole in timpul lucrului ar trebui sa beneficieze de cele mai bune salopete de protectie, mai ales daca proiectele impun si lucrul la exterior. Pe timpul iernii, temperaturile scazute presupun un disconfort constant si pot conduce la numeroase afectiuni medicale.

Cele mai multe detalii despre produsele companiei le puteti obtine online sau la fata locului. Vizualizati un catalog complet al produselor pentru protectie de la Safety One si apoi comandati totul online, pentru a simplifica procesul de achizitie. Astfel, angajatii dumneavoastra vor fi in siguranta.

 

Join The Discussion