Postari recente

5 moduri de a ameliora relatiile toxice

Exista anumite relatii care sunt obligatorii in viata ta. In cea mai mare parte, relatiile pe care le avem si au tendinta de a ne sustine sunt cele care ne fac fericiti. Cu toate acestea, exista acele relatii care va aduc jos si nu va ofera nicio valoare vietii voastre. Cel putin nu in modul in care ar trebui sa fie. Uneori, va agatati de aceste relatii, deoarece societatea va poate face sa va simtiti ca ar trebui sa le pastrati. Exista insa momente cand este vorba de o sabie cu doua taisuri. Daca ramaneti intr-o relatie toxica sau daca il parasiti, oamenii vor spune mereu ce vor dori. Asadar, cum va dati seama cand este cazul sa parasiti o relatie?

Sfat # 1 Evaluati

Gandeste-te la ce implica situatia ta. Este destul de rau pentru a justifica iesirea din acea relatie? Decideti daca relatia dvs. merita salvarea si / sau refacerea. Ce este potrivit pentru tine? Cateodata, cautarea claritatii in legatura cu aceasta va ajuta sa aruncati o lumina si asupra acesteia. Fie ca este vorba despre o prietenie, o casatorie sau o relatie recenta, merita o evaluare.

Sfat # 2 Executati un plan de actiune

Daca descoperiti ca relatia dvs. este salvata, configurati un plan pentru a va ajuta sa o restaurati. Care sunt negocierile pe masura ce avansezi? Ganditi-va la modul in care puteti beneficia amandoi prin schimbarea unor lucruri. Fii proactiv si continuati cu speranta ca partenerul va face acelasi lucru.

Sfat # 3 Cautati un remediu

Ati folosit vreodata un remediu pe o taietura si s-a vindecat mai repede? Nu va fie frica sa folositi un asemenea tratament pentru relatia voastra. Nu trebuie insa sa fie ceva care actioneaza pur si simplu ca un remediu temporar, ci cel care promoveaza vindecarea. Acest lucru poate veni sub forma comunicarii mai bune. Renuntati la dureri trecute. Nu retraiti acele momente in mod constant. Ingropati-le o data pentru totdeauna, pentru ca remediul sa-si faca treaba.

Sfat # 4 Acceptati ceea ce nu puteti controla

S-ar putea sa intalniti pareri contrare cu decizia dvs., dar este important sa va ascultati pe voi insiva. Este bine sa cautati sfatul altora. Cei din jur va pot spune lucruri pe care nu doriti sa le auziti, insa decizia va apartine.

Sfat # 5 Traiti-va viata

Perfecta nu este niciodata nici o relatie. Vor fi incercari si necazuri, dar modul in care alegeti sa reactionati la acele vremuri este cheia. Amandoi trebuie sa incepeti proaspat si sa iti imbratisati oportunitatile. Puteti salva o relatie cu timpul, cu efort si impreuna. Fericirea este posibila din nou in acest moment. Timpul va fi adevaratul indicator daca ati luat decizia corecta. Doar voi sunteti cei responsabili pentru fericirea voastra.

Join The Discussion