Postari recente

Cea mai mare iubire dintre toate: iubirea de sine

Ai trecut vreodata prin acel moment cand toata lumea din jurul tau se afla intr-o relatie si tu esti singurul care este singur? Cand te duci sa faci cumparaturi, esti inconjurat de cupluri de la mall, fiecare film de la televizor pare sa spuna o poveste de dragoste si toti prietenii tai sunt ocupati de intalniri. Da, stim cu totii acel sentiment. De ceea ce nu este constienta marea majoritate, este ca se lipseste de cea mai mare iubirea dintre toate, iubirea de sine.

O relatie care este trecuta cu vederea cel mai mult este relatia pe care o aveti cu voi insiva. Prin mentinerea unei relatii sanatoase cu voi in primul rand, veti fi pregatiti sa dezvoltati relatii sanatoase cu ceilalti. Daca nu te iubesti, cum poti lasa pe altcineva sa te iubeasca? Trebuie sa crezi in abilitatea ta de a crea bucurie, confort si iubire in tine. Cu cat intelegeti mai mult, cu atat mai repede veti gasi pe cineva care va poate oferi ceea ce meritati.

Una dintre cele mai bune metode pentru a va ajuta sa va iubiti mai mult este crearea de timp doar pentru voi. Iesiti la cina, calatoriti si aflati mai multe despre dumneavoastra. Gasiti confortul de a fi singur, dar nu va ganditi pentru o secunda ca sunteti singuri. Acestea sunt momentele care va ajuta sa descoperiti ce va face fericiti si ce va place mai mult. Veti deveni mai puternici si veti gasi mai multe lucruri pentru a va iubi si pentru a va aprecia pe voi insiva.

Iata cateva sfaturi pentru a creste iubirea de sine:

Imbracati-va si mergeti intr-o noapte in oras
Rasfatati-va cu activitatile preferate (cumparaturi, petreceri cu prietenii sau crafting)
Lasati-va timp sa reflectati
Nu aveti nevoie de nimeni sa va completeze sau sa va faca fericiti. Tu tii puterea sa faci asta pentru tine. Iubirea isi va gasi drumul spre tine. Intre timp, traieste pentru tine! Creati-va propria fericire. Nu numai ca acest lucru va va pregati pentru momentul in care veti gasi dragostea, dar va va ajuta sa va dati seama cat de iubiti sunteti si voi.

Join The Discussion