Viata

Topul celor mai bune smartwatchuri din 2018

Au trecut ceva ani de la apariția primului smartwatch și totuși sunt gadgeturi noi sau prea puțin cunoscute de mulți. Motivul este clar: încă nu s-a găsit smartwatchul fără de care să nu poți trece de la o zi la alta fără să te simți vinovat de absența lui. Poate smartwatchurile de top să aibă ceva funcții sau aplicații care să ne facă viața de zi cu zi ceva mai ușoară, dar nimeni nu consideră că e rentabil să plătești pentru unul dintre cele mai bune smartwatchuri doar pentru ceea ce oferă(momentan), doar în situațiile în care bugetul permite.

Mulți văd un mare avantaj în preluarea apelurilor de pe smartwatch, fiind mult mai la îndemână ceasul în orice condiții meteo, dat fiind faptul că aproape fiecare smartwatch are un grad de rezistivitate la apa mai mare ca telefoanele.

Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai bune ceasuri smart, consultând lista de smartwatchuri de pe ceas-smartwatch.ro, la care am mai adăugat, din ce mai cunosc, câteva smartwatchuri pe care nu le vom vedea prea curând pe piața românească.

Ceas smartwatch: Samsung Gear S3

Samsung Gear S2, modelul din 2015, a avut o bună perioadă de dominanță asupra pieței smartwatchurilor, ceasul fiind acum urmat de Gear S3, un smartwatch în spatele căruia se află sistemul de operare Tizen. Multe dintre elementele de design sunt aceleași, însă specificațiile ceasului Samsung Gear S3 sunt îmbunătățite, pornind de la sistemul de operare.

Ceas smartwatch: Huawei Watch 2

Per total, Huawei Watch 2 e unul dintre modelele de succes care reprezintă și scoate în evidență capabilitățile lui Android Wear 2.0, deși ar fi câteva lucruri pe care trebuie să le luați la cunoștință despre el.

Android Wear 2.0, după cum poate ați observat, se concentrează foarte mult pe funcțiile din zona fitness. Din nefericire, cei de la Huawei au reușit cumva să se miște mult prea brusc în această direcție, odată cu sistemul de operare, dar și să cadă în același timp. Un alt lucru de menționat ar fi faptul că nu e la fel de classy precum originalul Huawei Watch W1, deși ar exista și o versiune clasică a sa.

Apple Watch

Ceas smartwatch: Apple Watch 3

Poate fi descris foarte simplu: unul dintre cele mai bune smartwatchuri, dacă nu chiar cel mai bun. Face exact ceea ce trebuie, simplu și rapid. Îți oferă acces instant la notificări, sisteme de plată rapide, sisteme de ghidare intuitive, iar la nivel de fitness e bun, spre foarte bun.

 

Join The Discussion