Viata

Care este durata de viata a incorporabilelor?

 Indiferent daca achizitionati o casa sau doar va ganditi sa inlocuiti un aparat, este intotdeauna bine sa stiti cat timp va rezista acea piesa. Ca regula generala, vremurile se schimba atunci cand vine vorba de aparatele mai complexe de astazi – ceea ce inseamna ca nu dureaza atata timp pe cat durau editiile mai vechi. In medie, specialistii apreciaza ca acestea rezista intr-o stare optima pana la un deceniu. Totusi, functionalitatea si rezistenta lor depinde de marca; unele marci dureaza mai mult decat altele.

 Mai scump nu este neaparat egal cu durata mai lunga. A plati mai mult nu schimba cu nimic durabilitatea aparatului dumneavoastra si, in unele cazuri, riscati sa platiti pentru un aparat mai fragil si vulnerabil. Cititi cu atentie recenziile inainte de a finaliza o achizitie si retineti ca nimic nu imbunatateste viata masinii de spalat, a frigiderului sau a masinii de spalat vase, cum ar fi intretinerea si curatarea regulata.

Cuptorul incorporabil

In cazul duratei de viata a cuptorului incorporabil, tipul de combustibil conteaza foarte mult. Intervalele electrice utilizeaza elemente de incalzire care sunt mai susceptibile de a se rupe in timp. Intre timp, benzile de gaze au sisteme simple de aprindere. Intervalele electrice de obicei dureaza aproximativ 13 ani, iar gazele variaza in jurul valorii de 15 ani. Piesele de gaz tind sa fie putin mai durabile.

Masina de spalat vase

Durata medie de viata a unei masini de spalat este de aproximativ noua ani, dar poate dura 10 pana la 13 ani cu intretinerea corespunzatoare. In acest caz, „intretinerea corespunzatoare” inseamna functionarea regulata a masinii de spalat vase si curatarea filtrului ori de cate ori se murdareste. Atunci cand masina de spalat vasele se descompune, aceasta se datoreaza frecvent unei garnituri uzate, ceea ce cauzeaza probleme interne suplimentare. Operarea regulata ajuta la mentinerea ferma a acestor piese cauciucate. Masinile de spalat vase, in special, au un raport bun intre pret si durabilitate. Pentru cea mai durabila masina de spalat vase, uita-te pentru cei cu piese de inalta calitate care rezista ruginei si uzurii in componentele pompei si conductelor, in care functionarea conteaza mai mult decat stilul.

Cuptorul cu microunde

Durata de viata a unui cuptor cu microunde este intre 9 si 10 ani pentru majoritatea modelelor. In timp ce un cuptor cu microunde este un obiect gadget destul de complex, nu puteti face nimic altceva decat sa il pastrati curat si sa fiti bland cu usa acestuia. Cuptoarele cu microunde sunt unele dintre cele mai durabile aparate si care inregistreaza cele mai putine reparatii, datorita tehnologiei lor.

 V-ati gandit sa va modernizati bucataria si nu stiti de unde sa incepeti? Incepeti cu informatii veridice cu privire la durata de viata a aparatelor pe care doriti sa le achizitionati. In fond, investitia se poate extinde la infinit daca vorbim despre un buget nelimitat, astfel ca acest criteriu trebuie sa joace un rol important in decizia finala.

Join The Discussion