Postari recente

Dragostea profunda si neconditionata

Dragostea profunda este o abilitate pe care multe femei au perfectionat-o. Ele au invatat sa iubeasca pe altii dincolo de defectele lor. Dragostea lor fata de cei din jur poate depasi chiar si limita de a ierta. Unele dintre aceste femei care iubesc adanc si neconditionat  intampina dificultati in a oferi acelasi nivel de iubire femeii uimitoare din oglinda. Daca esti deja indragostita de tine, minunat! Daca nu, luati masuri pentru ca iubirea de sine este cea mai sigura forma de iubire si meritati intr-adevar sa fiti iubite. 

Perfectiunea este un mit si societatea este gresita: nu exista femei perfecte. Nu exista trupuri perfecte, nici vorbitori perfecti, nici mame perfecte, nici sotii perfecta, nici locuinte perfecte, nici familii perfecte. Eliberati-va de povara necesitatii de a fi perfect, dandu-va pur si simplu permisiunea de a fi voi insiva. In fiecare zi alegeti sa folositi ceea ce aveti si sa fiti cea mai buna versiune a dvs.

Pacea mintii este de aur: Compararea constanta cu ceilalti este un obicei de viata care promoveaza stresul, care va opreste sa va bucurati de cine sunteti. Acceptarea faptului ca sunteti suficient va permite sa reduceti stresul si sa creati un mediu care sa va maximizeze linistea. Veti fi in pace cu atributele voastre bune, precum si cu defectele dvs, stiind ca defectele dvs. sunt doar markeri personali ai unicitatii.

Acceptarea personala duce la o crestere personala: acceptarea a cine sunteti si declararea onesta ca sunteti suficient este un act gigantic de crestere personala. In curand veti descoperi ca, odata cu aceste noi obiceiuri, capacitatea si dorinta de crestere personala se extind.

Femeile care stiu ca sunt suficiente petrec mai putin timp facandu-si griji pentru ceilalti si mai mult timp concentrandu-se pe bucuria vietii si oportunitatilor pe care le-a dat Dumnezeu. Ele sunt in pace cu ele insele si ceea ce trebuie sa ofere lumii. Declarati astazi ca sunteti suficienta si traiti in fiecare zi aceasta libertate.

Join The Discussion