Postari recente

Cand oamenii te iubesc pentru ceea ce faci si nu pentru cine esti

„Te iubesc” este ceea ce femeile adora sa auda. Mai mult decat auzirea cuvintelor magice dorim ca vorbitorul sa rosteasca acest sentiment, aceasta afirmatie de afectiune, cu adevar si autenticitate. Vrem ca acesta sa fie simtit in inima. Vrem ca aceasta sa reprezinte ceva care este durabil, solid, obligatoriu. Vrem sa fim iubiti de fapt pentru cine suntem si nu pentru ceea ce facem sau ce avem. Deci, ce ar trebui sa faceti atunci cand cineva ajusteaza afirmatiile de dragoste bazate pe cat de mult sau cat de putin faceti pentru ei?

Unii oameni, din diverse motive, au o definitie a dragostei bazata pe servicii. Pentru ei, dragostea este mai putin despre o adevarata legatura cu o alta persoana si mai mult despre beneficiile personale pe care le castiga din relatia cu tine. Deci, cand spun ca te iubesc ceea ce inseamna cu adevarat este ca imi place ce faci pentru mine. Daca acest tip de relatie de dragoste te deranjeaza atunci trebuie sa fii destul de indraznet sa il schimbi din viata ta. Aveti autoritatea de a invita (sau de a scoate) persoane in cercul dvs. de iubire. Nu trebuie sa adoptati statutul de victima, ci sa faceti ceva pentru asta.

Relatiile bune incep cu investitiile pe care le faci in tine, cum ar fi ingrijirea personala, stabilirea si atingerea obiectivelor, o relatie cu Dumnezeu, trairea viselor, rezolvarea problemelor tale personale etc. Trebuie sa investesti in propria ta fericire, avand in vedere ca dragostea si relatiile sunt concepute sa va complimenteze, nu trebuie sa va completeze si sa va umple golurile neglijate.

Bogatia consta in cine sunteti, nu in ce faceti. Va provoc sa construiti relatii bazate pe substanta, care sunt construite pe un respect reciproc, valori de baza comune si obiective similare de viata, asa ca este timpul sa preluati controlul.

Join The Discussion