Viata

Top masini de tuns ideale pentru utilizarea de acasa

Masinile de tuns difera din mai multe considerente, de la marci, la modele, la functii (cu cabluri sau fara) si, bineinteles, la scopuri. Masinile de tuns ce pot fi utilizate acasa acasa vor diferi foarte mult de cele profesionale, insa daca doriti o tunsoare rapida la domiciliu, nu veti avea nevoie de o masina tuns extrem de puternica.

Remington HC4250

Acest model de la Remington este, de asemenea, cel mai bun produs din topul multor retaileri. HC4250 este foarte compact (9,8 x 7 x 2,5 inch) fiind, de asemenea, unul dintre cele mai usor de utilizat masini de tuns de pe piata. Un motiv suplimentar pentru care barbatii prefera acest model este un accesoriu impermeabil de tuns parul. Astfel, puteti clati masina de tuns Remington HC4250 si puteti economisi timp pretios. Desigur, nu este vorba doar de convenienta. Aveti nevoie, de asemenea, de putere si lame adecvate pentru un tuns confortabil, iar HC4250 se remarca prin lama sa extra-curbata. Acesta urmeaza forma capului, astfel incat sa obtineti mai usor si mai precis tunsori acasa. Deoarece este si o lama mai mare decat cea uzuala pentru tuns, acopera o zona mai mare.

Philips Norelco QC5580 / 40

Exista un motiv pentru care Philips a adaugat un slogan „Do It Yourself” la acest model. Norelco QC5580 / 40 va ofera un arsenal puternic pentru a va perfectiona tunsoarea la domiciliu. La fel ca HC4250, acest model este impermeabil. Puteti sa clatiti doar partile sale lavabile, in loc de intretinerea obisnuita. Cu toate acestea, Norelco QC5580 / 40, un model fara fir, este mai puternic decat HC4250. Capul sau rotativ se termina cu lamele din otel inoxidabil foarte ascutite. Luminozitatea lamei QC5580 / 40 este amplificata de ajustarea versatila a lungimii.

Setul Wahl Chrome Pro 25

Pentru pretul sau, setul Wahl Chrome pro 25 este o afacere inspirata. Nu numai ca aveti o masina de tuns electrica, dar veti primi foarfece, o multime de piepteni, ulei de tuns si multe altele. Cu siguranta va va face sa simtiti un adevarat profesionist! Wahl Chrome dispune de un corp confortabil, oarecum usor. Motorul nu vibreaza prea mult, astfel incat sa puteti obtine o tunsoare lina si rapida. Similar cu Norelco QC5580, beneficiati de lamele de otel ascutite si cu Chrome Pro. Sunt usor de intretinut iar lamele de tuns Chrome nu au nici o problema in ceea ce priveste taierea parului mai gros si modelarea unei tunsori excelente. Dat fiind formatul sau compact, acest aparat de tuns de la Wahl poate fi folosit si pentru a tunde barba.

Remington HKVAC2000A

Masinile de tuns cu vid au devenit destul de moderne, deoarece reduc in mod semnificativ timpul obtinerii unei tunsori si a curatarii ulterioare. Un ventilator colecteaza parul in interiorul masinii de tuns in timp ce va tundeti parul la dimensiunea dorita. Cu alte cuvinte, nu este nevoie sa aveti grija ca parul tuns sa nu ajunga peste tot si va puteti concentra asupra stilizarii dupa bunul plac a parului dumneavoastra. Masina de tuns Remington HKVAC2000A este o optiune excelenta la un buget rezonabil, dar si un model ce provine de la un brand cu notorietate. Designul lamelor este lustruit si suficient de ergonomic, iar masina de tuns Remington este, de asemenea, neasteptat de usoara.

Masinile de tuns difera foarte mult. Desigur, acest lucru se reflecta si in ceea ce priveste preferintele cumparatorilor. In consecinta, nu va puteti astepta ca o masina de tuns sa aiba aceleasi efecte ca arsenalul detinut de hairstylisti, insa este o optiune rentabila ce va poate ajuta sa obtineti tunsori moderne si comode chiar si acasa. In ansamblu, sunt trei aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul la achizitia unei masini de tuns: comoditate, pret si calitatea tunsorilor. Tineti cont de acestea atunci cand porniti in cautarea unei masini de tuns usor de utilizat acasa.

Join The Discussion