Postari recente

Cum sa fii mai deschis spre iubire

Primirea dragostei ar trebui sa fie la fel de simpla precum deschiderea bratelor, nu? Din pacate, nu este. Daca versiunea dvs. de dragoste se bazeaza pe idealism sau conditii, sau daca veniti dintr-o gospodarie disfunctionala, primirea dragostei poate fi destul de dificila. Majoritatea cuplurilor nu participa la terapie deoarece intampina dificultati in primirea dragostei, mai ales daca se bazeaza pe anumite comportamente si permit acestora sa le dicteze ce este sau ar trebui sa fie iubirea. La urma urmei, iubirea nu este menita sa fie dezinteresata si neconditionata? Mai degraba decat sa se concentreze asupra a ceea ce este sau ar trebui sa fie dragostea, poate ca focalizarea trebuie sa se schimbe la ceea ce faceti ca primirea dragostei sa nu fie atat de dificila.

Primiti iubire in relatiile voastre? Intreaba-te care este rolul principal pe care il joci in relatii si de ce. Odata ce ati raspuns, veti sti daca sunteti in stare sa dati si sa primiti iubire in mod deschis. Trebuie sa invatati sa aveti o perspectiva utila asupra modului in care ati invatat sa interpretati dragostea si cum sa functionati in relatii. In felul acesta veti identifica daca exista dificultati in dezvoltarea conexiunilor emotionale.

Oamenii sunt uneori cei mai rai dusmani ai lor. Te uiti cu dispret cand vezi un cuplu a carui dragoste pare sa vina fara lupta? Unii indivizi, in special cei care nu pot sa primeasca iubirea in mod deschis, critica aspru acest tip de cuplu. Aceasta, prin natura ei, este o reflectare a luptei interioare de a primi dragoste. Incapacitatea ta de a lasa dragostea sa vina la tine ar putea indica si o forma de respingere de sine, care te va consuma.

Luati in considerare iubirea neconditionata, fara limite. Deschide-te la riscurile implicate de iubire. Viata inseamna a trai, iar viata implica asumarea de riscuri. Invatati sa va oferiti bunatate si recunostinta iubitoare, ceea ce va ajuta sa va simtiti mai putin nevoiasi si izolati. Creati oportunitati de a fi vulnerabili cu cei pe care ii iubiti. Vulnerabilitatea este o poarta de acces la acceptare si rezistenta. Exista putere de schimbare a vietii in iubireA neconditionata.

Join The Discussion