Viata

Cum sa va faceti bucle fara sa folositi caldura

Buclele sunt perfecte pentru toate tipurile de par, culori si lungimi, dar caldura de la ondulatoarele mai putin potrivite ar putea provoca daune parului, facandu-l mai dur si cu un aspect mai deteriorat. Din fericire, exista o varietate de metode pentru a obtine bucle chiar si fara folosirea unui ondulator. Fie ca nu va permiteti un aparat profesional, potrivit pentru parul pe care il aveti, fie ca preferati o varianta mai sigura, exista si alte variante prin intermediul carora puteti sa aveti niste bucle foarte atragatoare.

Una dintre cele mai ieftine si mai simple tehnici este impletitura. Aceasta va ajuta sa obtineti bucle naturale, lejere si destul de definite. In functie de cat de mari vreti sa fie buclele puteti alege marimea impletiturilor. Pentru bucle mai stranse este necesar sa impartiti parul in sectiuni mai mici.

O varianta foarte eficienta este aceea de a impleti parul umed, imediat dupa spalare. Lasati parul impletit peste noapte si dimineata despletiti-l pentru a obtine o coafura cu bucle lejere foarte atragatoare.

O alta varianta foarte accesibila este cea cu ajutorul unor role. Le puteti cumpara de la orice magazin de cosmetica. In functie de lungimea parului, rolele mari vor crea bucle mari si lungi, in timp ce cele mici vor crea bucle mici si scurte. Procesul incepe prin spalarea parului si uscarea acestuia cu un prosop. Stergeti parul, nu-l frecati. Cand parul este inca umed puteti incepe sa il desprindeti in sectiuni, pe care sa le rulati si sa le prindeti in role. Dupa ce acoperiti toata lungimea parului, lasati rolele timp de cateva ore sau chiar toata noaptea. Cand parul este complet uscat puteti sa scoateti cu grija rolele. Rezultatul va va incanta privirea. Cu ajutorul rolelor puteti obtine bucle uimitoare.

Daca va doriti sa economisiti timp si sa aveti parte de un rezultat foarte spectaculos, puteti folosi un ondulator potrivit pentru tipul dvs. de par. Este timpul sa renuntati la prejudecatile conform carora un ondulator este daunator pentru par. Pe piata gasiti numeroase modele care va protejeaza parul si folosesc o tehnologie inovatoare care elimina riscul deteriorarii parului. Cele mai multe folosesc si tratamente care nu numai ca va ajuta sa obtineti bucle perfecte, dar va si trateaza parul, oferindu-i un aspect sanatos si stralucitor. Un ondulator este perfect pentru a obtine orice coafura si a arata perfect in orice situatie.

Join The Discussion