Postari recente

De ce sunt secretele de familie atat de periculoase?

Nimic nu ne face atat de singuri ca secretele noastre. In familie, este foarte periculos sa pastrati secrete. Surprize, da, dar secretele au o influenta negativa asupra armoniei din cadrul familial.

De ce sunt secrete de familie atat de periculoase?

Un secret de familie modifica dinamica unei familii. Cand un membru al familiei ascunde ceva de la oricine altcineva, el se distanteaza adesea de ceilalti. Secretele ne separa de ceilalti – si familia este chiar locul care ar trebui sa favorizeze apropierea si siguranta, nu secretul si nevoia de a se ascunde unul de celalalt.

Pastrarea unui secret de familie este obositoare. Alegerea de a dezvalui un secret are propriile pericole. Daca dezvaluiti un secret, de obicei nu este doar secretul dvs. si de obicei nu este ceva bun. Secretele adesea ascund adevarul – si acesta este pericolul fundamental al secretelor. Da, descoperirea adevarului poate fi dureroasa. Descoperirea adevarului poate fi schimbatoare si va poate influenta major viata – uneori, poate fi chiar devastatoare – cand implica confruntarea cu realitatea alegerilor pe care oamenii le fac si care le pot dauna lor sau celor din jur.

Vindecarea poate veni atunci cand un secret este inlocuit cu adevarul. Fiecare membru al familiei trebuie sa aleaga daca sa il sprijine pe cel care vorbeste sau sa distruga secretul. Invatarea de a trai cu adevarul necesita timp, rabdare si rugaciune si chiar mai multa dragoste si iertare.

 

Join The Discussion