Viata

Obtineti mai mult spatiu de depozitare in bucatarie cu dulapuri superioare de dimensiuni mari

Dulapurile superioare nu vin intr-o singura inaltime sau latime si nici nu intra intr-o singura adancime. In mod tipic, dulapurile superioare sunt mult mai adanci decat dulapurile inferioare, cateodata pana la jumatate din adancime.

Intr-o bucatarie tipica, ne gandim la dulapurile superioare si inferioare ca fiind distinct diferite, in special cand vine vorba de adancime.

Dulapurile inferioare de-a lungul unui perete sunt de obicei de aproximativ 24 inci adanci, cu un contor adanc de 25 de inci deasupra lor. Dulapurile de perete superioare sunt mai putin adanci la 12 pana la 15 centimetri, pentru a nu afecta spatiul de lucru prea mult.

Folosirea dulapurilor superioare cu mai mare eficienta te poate ajuta sa folosesti foarte bine acest spatiu de stocare, pentru a avea mai multa libertate in bucatarie.

Intr-o bucatarie compacta, fiecare centimetru de spatiu de depozitare ajuta, iar dulapurile de adancime va ofera o depozitare de aproximativ 10 centimetri.

Este important sa tineti cont de faptul ca dulapurile superioare pot parea mai „grele” si pot micsora aspectul spatiului, deci este indicat sa gasiti modalitati prin care sa realizati un aspect general placut. Alegerea unor culori mai deschise sau neutre poate fi solutia, intrucat aceste nuante ofera camerei un aspect luminos si aerisit.

Alegerea unor produse incorporabile, cum ar fi o hota incorporabila, va poate ajuta sa obtineti un spatiu mai aerisit si mai modern. Hota incorporabila este un inlocuitor excelent al unui aragaz normal, care nu numai ca arata mult mai bine din punct de vedere estetic, dar va ofera si performante mult mai bune la gatit.

Chiar daca aveti o bucatarie mica, o puteti amenaja in asa fel incat sa arate bine si sa nu fie nevoie sa renuntati la ceva ce va doriti sa fie in aceasta incapere. O hota incorporabila, o plita incorporabila(aveti aici cateva sugestii) sau alegerea unor dulapuri potrivite sunt cateva dintre variantele pe care le aveti la dispozitie pentru a face dintr-un spatiu restrans unul foarte liber si modern.

Join The Discussion