Fără categorie

Esti ceea ce vrei sa fii!

Din momentul in care te trezesti, incep alertele pe telefonul dvs. de pe Facebook, Snapchat, Instagram. Este batalia non-stop a vietii tale. Apoi, exista viata ta reala, care este umpluta cu mesaje, intalniri de munca, email-uri, evenimente de familie, pranz cu prietenele. Cand obtineti un moment de tacere, ce faceti? Cititi? Meditati? Va plimbati in parc? Probabil ca nu. Probabil ca va relaxati in fata televizorului. Cu toate acestea, va doriti liniste si pace.

Exista o mulțime de locuri unde va puteti deconecta un weekend. Da, doar tu si gandurile tale timp de doua zile. Unde nu exista semnale de telefon mobil, cablu TV sau WiFi. Cu un pat confortabil, semineu, veranda frontala cu balansoare si, in departare, un parau balbait, cu siguranta va vor ajuta la relaxare.
Pentru a scapa de zgomotul vietii, puteti sa incercati sa faceti yoga, sa meditati si sa faceti drumetii. Cititi o carte sau desenati. Aceasta este o sansa de a va oferi mintii si corpului un spatiu de gandit. Faptul surprinzator despre deconectare este ca te conecteaza inapoi la tine. Mintea ta curge cu idei despre munca, cariera, viata ta personala, reamenajarea casei, rearanjand programul tau și conectand punctele vietii tale intr-un mod mai favorabil pentru cine esti si ce vrei. Cand ai cu adevarat o sansa sa te deconectezi si sa te eliberezi de viata de zi cu zi, poti sa faci mai mult si cu viata ta. Toti vorbesc despre deconectare. Multi vorbesc despre aruncarea telefonului mobil in rau si folosirea laptopului lor ca pe un Frisbee. Cu toate acestea, cand li se întreaba ce fac pentru o vacanta, raspunsul este la fel de ocupat ca si viata de zi cu zi.

Desprindeti-va de rutina si trasati-va propria cale spre ceea ce inseamna „timp liber” pentru dumneavoastra. Umpleti spatiul in care traieste acest suspin greu si deconectati-l la urmatoarea evadare. Viata va multumeste pentru asta!

Join The Discussion