Fără categorie

Esti mai mult decat suficienta!

Mai mult de 80% dintre femei cred ca nu sunt destul de bune, ca nu se incadreaza in ceea ce priveste aspectul lor, succesul in afaceri si relatiile. De la viata reala pana la derularea noutatilor pe Instagram, exista intotdeauna cineva care pare mai fericit decat mine, mai slabit decat mine sau cu mai mult succes in cariera.

Chiar si cei mai increzatori din noi inca joaca jocul de comparatie in mintea noastra. Trebuie sa renuntati atat la „mai mult”, cat si la „mai putin” pentru a fi liberi.

Suntem cu totii aici pentru un motiv, fiecare dintre noi ne miscam in calatoriile noastre cu un scop si tu trebuie sa faci o diferenta in aceasta lume.

Sunt zile in care ma trezesc si ma simt incompleta, zdrobita de lume si propria mea nesiguranta. De ce îmi este usor sa linistesc cunoasterea interioara ca eu sunt de fapt capabila si minunata? Pentru ca sunt uman. Si sunt destul de sigur ca esti si tu!

Aceste idei, ne distrug vietile.In fiecare zi avem de ales: Voi face alegeri în viata mea de la „nu este suficient de bun” si „este mai buna decat mine”?

Cand te lupti cel mai mult cu rusine si cu indoiala de sine, incearca sa-ti amintesti ca nu esti singura, si ca indiferent de ce spun vocile din capul tau, tu esti suficient de buna. Chiar acum.

Sunt mult mai mult decat ceea ce au permis ei insisi sa vada. Sunt mai mult decat puteau vedea. Si probabil ca sunt mai mult decat s-ar putea descurca. Sunt mult mai mult decat ceea ce am fost conditionata sa cred. Sunt destul.

Tu esti de ajuns. Esti de o mie de ori suficienta.

Join The Discussion