Fără categorie

Setarea tonului in casa pentru vibratii pozitive

Casa noastra este refugiul nostru din lumea exterioara. Timpul de familie este important, iar vara este cel mai bun moment pentru a crea amintiri. Sa ne uitam la modalitatile prin care putem stabili tonul pentru familia noastra de a primi vibratii bune in toata casa. Imaginati-va ca o sursa de timp linistit este un timp stabilit pentru ca toata lumea sa citeasca inainte sau dupa cina. Planificati o zi de arta a familiei pentru proiecte de pictura in interior sau în aer liber, proiecte de constructie sau lucrari de curte.

Unul dintre obiectele mele preferate de decor pentru a promova dragostea si seninatatea in casa este de a cumpara perdelele de perete. Aceste perdele cu cuvinte despre adevar si iubire pot stabili tonul pentru pace si pot servi mementouri zilnice pe care toti le putem face prin noua zi. „Viata este buna” si “iubesc impartasirea vietii cu voi ” va pot lasa inspirati familia si invitatii.

Mesajele minunate despre modul in care va simtiti si cum doriti ca ceilalti sa va simta in casa dvs. pot fi exprimate prin cuvinte si prin opera de arta. Am calatorit mult si am gasit cele mai semnificative cuvinte pe obiecte de décor, stanci rosii, stralucitoare, cu cuvinte inspirate, cum ar fi echilibrul, pacea, dragostea si intelepciunea. Am pus aceste pietre in camere diferite din casa mea, inclusiv bucatarie, pentru a le reaminti familiei si oaspetilor ca sunt iubiti si apreciati.

Data viitoare cand va aflati la cumparaturi, mergeti la sectiunea decorului de acasa din magazinul dvs. preferat cu discount, cititi mesaje care se potrivesc cu stilul dvs. de viata si plasati-le pentru a va motiva familia si oaspetii.

Join The Discussion