Fără categorie

Stilul de vara nu a fost niciodata mai fabulos!

Zilele nesfarsite ale distractiei de vara sunt inaintea noastra si acum este timpul sa ajungem „potriviti”!

Stilul de plaja pentru primavara si vara anului 2018 este despre detalii feminine, alburi stralucitoare si culori organice.

Ganditi-va la pasteluri moi in lavanda, rosu sau albastru deschis, pe fondul unor plaje cu nisip alb sau alunecand printre cabanele albastre la piscina, imbracate in alb stralucitor din cap pana in picioare.

Suna ispititor?

Vara solicita o perioada de intrerupere, totusi o puteti obtine, si daca aceasta include timpul pe plaja sau relaxarea langa piscina, acesta este ghidul dvs. pentru a face acest lucru cu stil.

In acest sezon, acoperirea perfecta este totul! Cautati o rochie lunga in alb stralucitor, cu insertii de crosetat sau dantela care dezvaluie costume de baie colorate. Adaugati o curea simpla dedesubt si aceasta piesa va fi perfecta pentru o cina pe malul apei. Sau alegeti o bluza mai scurta, pentru a o imperechea cu pantalonii preferati de jeansi pentru o plimbare la apus.

Cautati detalii feminine in costume de baie pentru a completa pastelurile. Ruffele si dantele se joaca bine impreuna si vor crea o silueta delicata pentru orice figura. Incearca un costum cu plasa pentru a da o atmosfera mai frumoasa, sau pentru un pom pentru o distractie, flirt, senzatie de vintage.

Costumele de baie dintr-o singura bucata au revenit în 2018. Ele prind ochiul cu neckline-uri profunde si decupaje impecabile, ceea ce face  liniile de bronz interesante si o prezenta foarte sexy.

Join The Discussion