Business

Cum sa elimini ramasitele de mancare blocate in mixerul cu bol

Uneori, se intampla ca anumite resturi de alimente sa ramana lipite de mixerul cu bol pe care il folosesti, indiferent de cat de viguros speli mixerul dupa folosire. Iata cateva modalitati prin care poti indeparta eficient aceste resturi, pentru a te bucura apoi de un mixer cu bol curat.

Pune putin ulei de uz casnic sau vegetal in locul in care batatorul mixerului se imbina cu arborele sau mansonul acestuia. Permite acestor picaturi sa intre bine in acea zona apoi sterge-le cu o carpa umeda.

De asemenea, poti incalzi un prosop in apa si apoi sa il infasori in jurul zonelor murdare timp de aproximativ 10 minute, permitand sa curete bine resturile de mancare ramase.

Realizarea unei solutii eficiente pentru a curata mixerul

Pentru acest lucru, trebuie sa amesteci intr-un vas detergent de vase cu putin bicarbonat de sodiu. Ca echipament de curatare, vei avea nevoie in general de o carpa din bumbac sau microfibra, o pensula mica pentru frecat si o scobitoare pentru a curata tevile.

Cum sa cureti mixerul cu bol

Unul dintre motivele pentru care refuzam sa folosim mixerul cu bol este insusi felul in care se murdareste. Am gasit, insa, pe mixercubol.ro cateva sfaturi pentru a usura munca. In primul rand, este important sa scoti mixerul din priza. In acest fel, vei evita posibilitatea accidentelor.

Spala bine cu apa si sapun fiecare component al mixerului cu bol pe care il detii. Intotdeauna lasa aceste atasamente sa se usuce inainte de a le monta iar impreuna.

Curata apoi cu atentie bolul mixerului. Spala acest vas bine in apa calda in care ai adaugat sapun lichid.

Vei dori sa indepartezi toate resturile de mancare adunate pe corpurile mixerului cu bol. Dupa fiecare utilizare, sterge suportul cu o carpa umeda in care ai turnat foarte putin detergent de vase. Ai grija sa nu permiti lichidelor sa se scurga in orificiile de ventilatie din jurul manerelor. Acorda o atentie deosebita zonelor din apropierea capului motorului, inclusiv butonului de comanda a vitezei si manetei de blocare. Ramasitele de mancare au tendinta de a se aduna foarte fecvent in aceste locuri.

Pentru zonele foarte greu de curatat, este bine sa folosesti amestecul cu bicarbonat de sodiu. Folosind o perie mica pe care o scufunzi initial in acel amestec, curata cu ea murdariile si reziduurile alimentare, acordand mare atentie zonelor mai dificile, cum ar fi banda de control a vitezei cu care folosesti de obicei mixerul cu bol sau pala de fixare a bolului.

Este bine sa stergi si hubul de atasare din interior. Desurubeaza placuta butucului de atasare si sterge interiorul.

Join The Discussion