Fără categorie

Costumul de baie vara – problema sau nu?

Fericirea este atunci cand ceea ce crezi, ceea ce spui si ceea ce faci este in armonie.

A fi intr-un costum de baie vara, pentru majoritatea poate face unul dintre cele doua lucruri:
– va poate face sa va masurati in mod constant valoarea dumneavoastra fata de absentul tonifiat si fundul perfect asezat langa dumneavoastra.
– va poate face sa va dati seama cat de incredibil, frumos si diversificat este corpul uman si, in schimb, apreciati fiecare cicatrice, bulgare si kilogram pe care le purtati.
Nu stiu despre voi, dar eu merg cu optiunea numarul doi. Suntem minunate. Nu suntem femei cu defecte; suntem perfecte!
Pierdeti momente si amintiri pretioase in aceasta vara cu copiii sau prietenii dvs. si va amanati fericirea, din lipsa increderii in propria persoana. Trebuie sa ne trezim si sa spunem: „Astazi, ma voi imbraca in incredere”.
Este foarte greu sa fii femeie. In afara criticilor din partea mass-media si a colegilor dvs., trebuie sa va ocupati de sinele vostru interior. Complet de indoiala de sine, emotii si hormoni – e greu sa iesi din capul tau. Si, desigur, cand iesi din capul tau, ai lumea din afara spunandu-ti sa gandesti diferit.

Inteleg. Am fost acolo. Toata lumea a fost acolo sau este in prezent acolo. Nu esti singura.

Trebuie doar sa va uitati in oglinda, sa va spuneti cat de frumoasa sunteti in fiecare zi si sa va bucurati de fiecare zi petrecuta alaturi de familie ori prieteni, cu sau fara costum de baie.

Join The Discussion