Fără categorie

5 lucruri care te ajuta sa te iubesti

1. Spuneti-va doar cuvinte frumoase. Daca iti spui de cateva ori ca esti urat, o vei crede. Spune-ti contrariul. Gasiti ce functioneaza pentru dvs. Duceti-va la oglinda, spuneti-va ca sunteti frumoasa in fiecare zi si asteptati sa devina realitatea dvs.
2. Acceptati lucrurile pe care nu le puteti schimba si faceti ceva cu lucrurile pe care le puteti face. Gasiti ceea ce va face trist si remediati-l. Anulati-le! Pentru majoritatea problemelor, exista o solutie. Aflati doar care sunt problemele dvs. si listati modalitatile de a le atenua.
3. Gasiti lucrurile pe care le iubiti la dvs si ganditi-va des la ele. Poate va urati genunchii, dar va iubiti ochii. Gandindu-va la genunchi va face sa fiti constient si trist, dar gandindu-va la ochi, va face sa va simtiti fericita. Ganditi pozitiv. Antrenati-va astfel incat, de fiecare data cand gasiti ceva ce nu va place si va fixati pe ea, treceti la ceva ce va place! Indragostiti-va de propria persoana!
4. Daca veti compara, comparati-va numai cu cine ati fost ieri. Sau comparati-va cu viitorul. Oamenii nu se gandesc la ei in viitor suficient. Ei compara corpul lor cu corpul unic al altcuiva, dar nu puteti compara merele cu portocalele. Deci, de ce sa nu va comparati cu propria persoana?
5. Fiti dragut cu dvs si iubiti-va inainte de a iubi pe altcineva. Nu exista unul mai important in lume decat dvs, asa ca fiti frumoasa! Distrati-va, radeti mai mult. Daca nu aveti dragostea neconditionata de la voi, cine altcineva va poate umple acel gol? Nimeni nu poate.

Daca ati putea scrie un memento pe oglinda dvs. pentru a citi zilnic, care ar fi acesta?

Join The Discussion