Fără categorie

Opreste-te si ia-o de la capat!

Nu este niciodata usor sa incetati un regim de fitness si sa incepeti din nou. Pentru fiecare sarbatoare, zi de nastere, aniversare, adunari de familie exista o farfurie de alegeri nemaipomenite care asteapta sa serveasca gusturile noastre.

Imediat dupa ce le-am servit cu pofta, suntem lasati sa stam in fata usii ingrozitoare a deciziilor. Ceea ce a fost candva confortabil de purtat, acum se simte ca o ceasca de tensiune arteriala in jurul taliei. Ce poate lua aceasta durere agonizanta de a te simti infrant, ranit, dezgustat si plin? Doua cuvinte. STOP si START. Nu mai cumparati bilete la „Am gresit si cum am ajuns aici” si incepeti sa vindeti bilete la „Ati facut-o inainte si o puteti face din nou”.

Lucru minunat despre fitness si sanatatea noastra este ca totul este in controlul nostru! Avem puterea sa nu mai fim sanatosi si sa incepem sa fim sanatosi; sa nu mai exersam si sa incepem sa facem exercitii; sa nu ne mai spunem ca nu putem si sa incepem sa ne spunem ca putem. Nu lasati teama de a incepe de la zero, opriti-va la a incepe din nou. Ar trebui sa ne uitam la fitnessul si sanatatea noastra prin intermediul obiectivului schimbarii stilului de viata sau a adaptarilor stilului de viata, spre deosebire de o dieta rapida fixa. Apa potabila, miscarea corpurilor noastre, mancarea portiunilor mai mici si luarea unor alegeri mai bune pentru hrana sunt toate in puterea noastra de a executa.

Opriti frica si incepeti sa traiti.

Join The Discussion