Fără categorie

Casa dulce casa

Ce inseamna acasa pentru tine? Este acasa un loc la care ne dorim sa ne intoarcem dupa ce plecam la scoala, la serviciu sau in vacanta? Este un loc pentru a stoca bunurile noastre, a dormi, a manca? Este un loc in care punem obiectele noastre pretioase pe care le impartasim cu familia si cu prietenii? Indiferent ce inseamna acasa pentru tine, casa ta ar trebui sa fie locuinta ta. Am invatat ca a noastra casa este o parte din ceea ce suntem. Ar trebui sa prezentam casa noastra ca un paradis dulce pentru toti cei care intra.

Casele noastre pot fi incitante, energizate si extinse pentru toti cei care locuiesc acolo sau viziteaza. In orice zi, aceste sfaturi va pot schimba intregul spatiu decorativ in casa dvs. pentru a deveni diferit, interesant si primit.

Articole de bucatarie: Utilizati ghivecele dvs. decorative, placi si cani mari pentru a va decora blaturile si rafturile in bucataria si sufrageria. Imi place sa-mi afisez bucataria din calatoriile in lume.

Rearanjarea mobilierului: Ador sa pun in miscarea mobilierul din camera mea de familie. Face camera sa arate diferit si uneori se simte mai mare. Imi place sa arat cum prin mutarea mobilierului intr-o camera se poate schimba ambianta.

Optiuni pentru vopsea: Imi place sa folosesc containere de vopsea cu dimensiuni mici sau cutii de pulverizare. Este o modalitate de a va arata personalitatea. Vopsiti un accent de perete sau tavan, piese de mobilier specifice, sau mici vase de flori si rame de tablou.

Adaugati accesorii: modificati aspectul utilizand o varietate de culori. Modificati texturile cu perne. Lumanari si covoare sunt o tratatie pentru orice spatiu din casa ta. Schimba aceste elemente sezonier.

Adaptati-va sezonului:  Imi place sa-mi schimb asternutul in ton cu sezonul. Schimbarea decorului nostru ne permite sa fim in sezonul actual, iar fiecare sezon aduce propriile sentimente.

Fotografii si flori proaspete taiate: Aceste elemente va aduc viata la domiciliu. Afisati fotografiile ca elemente separate in cadru sau creati un stil de galerie de perete de la podea la tavan. Nu numai ca este atractiva, dar fotografiile pot fi o reamintire a familiei, prietenilor si evenimentelor speciale care vor aduce zambete si amintiri celor care le vad. Plantele adauga sentimentul de exterior in decor.

Join The Discussion