Fără categorie

Tine capul sus cand te intorci din vacanta

Am avut o vara uimitoare. Am calatorit in locuri frumoase si in hoteluri de lux de cinci stele. Am mancat alimente indulgente. M-am dus la intalniri romantice cu sotul meu, am petrecut timp de calitate impreuna cu copiii mei, am ras la cina cu familia si prietenii, am plans la teatru senzational si la productii de scena, am dansat la concerte, m-am relaxat in cele mai bune spatii Nu am vrut sa se termine. In ciuda dorintei de a-mi continua comportamentul in timpul verii, in jurul coltului a existat o realitate severa. Aceasta realitate a fost la fel de binevenita ca facand scanduri, omitand carbohidratii din dieta mea si ramanand la un buget chiar si atunci cand magazinul meu preferat are reduceri. Realitatea este ca trebuia sa ma reunesc cu rutina mea responsabila si nu am salutat aceasta realitate cu bratele deschise.

Iata un adevar: Exista un timp pentru a lucra si un timp pentru a juca. Abilitatea de a juca mare este in mod obisnuit rezultatul muncii inteligente. Cu toate acestea, cunoasterea acestui adevar nu usureaza intotdeauna reluarea unei rutine obisnuite. Nu sunt sigur ca exista ceva care usureaza, dar exista cateva modalitati de a va consolida motivatia. Daca va pregatiti sa va intoarceti la serviciu, la scoala, la un exercitiu / program de hrana etc. dupa vacanta, aici sunt sfaturi pentru a incepe.

Amintiti-va de ce – Exista un motiv pentru care ati acceptat pozitia dvs. actuala in cariera, ati adoptat programul dumneavoastra special de alimentatie si / sau fitness sau ati inscris in domeniul dvs. de studiu selectat. Vacanta voastra, la fel de uimitoare cum a fost, nu a schimbat si nu ar trebui sa va schimbe „de ce”. Stati si reconectati-va de ce, apoi permiteti-i sa vorbeasca mai tare decat amintirea vacantei dvs.

Contorizarea costului – Ce se intampla daca nu va reluati rutina de pre-vacanta? Are posibilitatea de a veni veniturile si de promovare? Greutatea ta creste? Data de absolvire se muta mai departe? Puteti oferi fiecare scuza in carte pentru motivul pentru care aveti nevoie de inca o zi, dar trebuie sa stabiliti daca merita. Daca intarzierea revenirii la viata reala este cu adevarat in interesul vostru, atunci poate doriti sa va rugati sa faceti unele ajustari ale situatiei actuale. Vacanta sau nu, meritati sa fiti fericiti.

Poti sa te relaxezi in rutina ta? Data la care va puteti intoarce la lucru poate sa nu fie flexibila, dar poate ca aveti ore de lucru. Poti intra mai tarziu in prima saptamana? Puteti incepe sa lucrati trei zile pe saptamana si sa construiti pana la cinci. Luati in considerare oferirea unui tampon intre vacanta si „viata reala” prin scurtarea varfului dvs. pe zi.

Revenirea la viata ta pre-vacanta nu este intotdeauna usoara, dar este necesara. Tineti capul sus prin reunirea cu rutina care te-a facut prospera, fericita, sanatoasa si inteligenta.

Join The Discussion