Fără categorie

Cel mai bun mod de a lumina biroul este sa zambesti

Porniti un zambet si luminati climatul biroului!

Exista momente mai lente, plictisitoare, uneori mai moarte ale zilelor mele. Ma ridic cu un zambet. Da, un zambet mare care straluceste este modul in care apar la locul de munca. In interior, sunt stresata si incerc sa fac mai multe sarcini. Dar inauntru, mintea mea tipa: „Ridica-te!” Si eu zambesc. Ma aduc intr-un mod care numai un curcubeu neasteptat poate. Cand aceste momente ciudate se intampla la lucru, ele lumineaza camera. Modifica dinamica conversatiei in cadrul intalnirii, interactiunile individuale si chiar convorbirile telefonice. Luminozitatea unui zambet radiaza pe toata lumea.

Obtineti cum zambetul meu va poate face sa zambiti. Cel putin, poate imbunatati dispozitia. De ce sa nu intoarceti lumea cu un zambet? Un zambet ia tot ceea ce spui. Un zambet nu doar va deschide fata, dar aproape ca ii cere persoanei pe care o privesti sa-si deschida fata. Cealalta persoana, la fel de tare cum ar incerca sa nu o faca, se va simti neplacut stand acolo cu o privire severa pe fata lor, daca zambesti. Vorbim deja despre statisticile de afaceri, fluxurile care arata evolutia situatiilor financiare – asa ca de ce sa nu aruncati cel putin soarele in amestec cu un zambet.

Nu furnizez niciun studiu dovedit care sa arate efectele zambitorului asupra dispozitiilor si rezultatelor, desi aceste studii exista. In schimb, va ofer doar aceasta – veti deveni soarele in camera pentru voi insiva. Inaltarea pe care o veti simti in interior cu rezonanta in exterior si angajamentul dvs. pana acum va creste. Ridicati un zambet! Te vei simti mai bine si vei schimba chipul celor din jurul tau!1

Join The Discussion