Fără categorie

Importanta unei echipe profesionale de instalatori, in contextul mutarii

Instalatiile sanitare, termice si electrice sunt cele mai importante atunci cand ne mutam intr-o casa noua. Ele trebuie sa functioneze cum trebuie pentru ca noi sa ne bucuram atunci cand ajungem acasa dupa o zi de munca. In general, pentru aceste servicii trebuie sa iti alegi o firma cu care sa colaborezi in orice conditii (bineinteles, doar atunci cand te convigi ca firma respectiva este una serioasa, iar specialistii ei isi fac bine treaba). Astfel, in contextul mutarii, am ales sa apelez la aceeasi firma de instalatori pe care i-am solicitata prima data cand am avut nevoie, la prima locuinta in care am stat, de anumite reparatii. Privind cum lucreaza, am pastrat contactul lor si am stiut, atunci cand m-am mutat, ca pot apela la ei cu incredere de fiecare data.

Oriunde m-as muta, as apela la serviciile celor de la Mouse Instal

S-a intamplat sa apelez prima oara la serviciile celor de la http://instalatorbucuresti-24×7.ro/sector-5 atunci cand mi s-a infundat chiuveta. Locuiam cu parintii in sectorul 5 al capitalei, in cartierul Rahova. In acea situatie, am avut nevoie de o interventie urgenta, deoarece ni s-a stricat chiuveta noaptea. Am cautat atunci pe internet firme care ofera servicii non-stop si i-am gasit astfel pe specialistii de la Mouse Instal. Pe langa faptul ca ofera servicii non-stop, o prima vizualizare a site-ului mi-a lasat impresia ca ar fi o firma serioasa, astfel ca i-am contactat. Mi-a placut stilul lor de lucru, cat de repede, dar si cat corect au reparat chiuveta si mai ales ca nu au facut mizerie in jurul lor.

In afara de cartierul Rahova, in sectorul 5 specialistii de la Mouse Instal raspund in general solicitarilor clientilor care stau in cartierele Ferentari, 13 septembrie si Ghencea.

Dupa vreo doi ani de la aceasta interventie, m-am mutat de una singura, in sectorul 3 al Bucurestiului, in cartierul Vitan. Printre primele lucruri pe care a trebuit sa le tratez, a fost sa gasesc o echipa profesionala de instalatori care sa se ocupe cu instalarea sistemelor sanitare, termice si electrice. Mi-am amintit de echipa de la Mouse Instal si de faptul ca specialistii din aceasta echipa raspund non-stop solicitarilor primite de la clientii din toate sectoarele Bucurestiului, asa ca am apelat a doua oara cu incredere la ei. Am fost foarte multumita de cum au montat instalatiile sanitare, electrice si termice in noua locuinta. In prezent nu am vreo problema si ma bucur de zile linistite petrecute in linistea caminului meu.

Pe langa cartierul in care m-am mutat, locuitorii sectorului 3 care stau in zonele Distor, Timpuri Noi, Lipscani, Unirii si Balta Alba pot apela la orice ora din zi si din noapte la aceasta echipa.

Momentan nu am in plan sa ma mut iar in viitorul apropiat, dar stiu ca daca as face asta as apela tot la echipa de la Mouse Instal.

Join The Discussion