Fără categorie

Cat de important este sa iti decorezi casa

Plantarea semintelor este un semn de crestere pentru viitorul apropiat. Semintele din lumea decorului exista in multe forme diferite, pe masura ce proiectam si decoram casele noastre pentru a fi in ordine divina. In casele noastre trebuie sa ne fixam spatiile de decor pentru a sustine ceea ce credem: organizarea si functionalitatea. Casa noastra este paradisul nostru in care iubim, traim si impartasim rasul. Timpul de recoltare aduce elemente de design pentru a reprezenta familia intr-un nou sezon.

Bucataria

Acest spatiu a fost intotdeauna centrul caminului pentru a crea acele momente memorabile pe care familia si prietenii sai le vor iubi pentru totdeauna. Pentru organizare creati o carte de bucate de familie de bucate de retete vechi si noi preferate de familie. Luati o fotografie de familie si utilizati-o pe capacul pentru cartea de familie.

Camera de zi / camera de familie

Imi place acest spatiu, asa ca il creez pentru a fi confortabil pentru familia mea. Folosesc un cos de dimensiuni mari, intr-un colt sau la marginea canapelei, pentru un acces usor la o aruncare pentru fiecare membru al familiei. Folosim aruncari pentru a ramane calzi in timp ce urmarim filme, povestim si mancam deserturile de seara pe care sotul meu si cu mine le creeaza impreuna.

Atunci cand se planteaza seminte in casa, aceste zone sunt folosite pentru prezentarea posesiunilor pretioase ale familiei noastre. Puteti prezenta momentele actuale ale evenimentelor sportive, de asemenea, certificari si premii curente. Lucrarile de arta ale copiilor vor aduce bucurie si zambete tuturor celor care le vad. Afisati aceste elemente in cadre de imagine intr-un stil de colaj.

Sala de mese

Sala de mese este locul unde ne invata despre familie si prieteni. Imi place sa adaug piese de conversatie la fiecare locatie. Adesea, voi adauga o fotografie a copiilor nostri sau a oaspetilor nostri, astfel incat sa putem aminti despre momentele anterioare de viata.

Usa din fata

Unul dintre locurile mele preferate de a decora pentru casa mea si cei care intra este intrarea noastra in fata portii. Imi plac coroanele pline de culoare sezonier pufoase, care spun BINE AI VENIT! Deci, de la drum pana la primul pas in casa noastra, vreau sa simtiti si sa stiti ca intri intr-o casa plina de iubire, de viata si de ras.

Decorarea in casa poate deveni o traditie foarte placuta care se schimba odata cu cresterea familiei. Bucurati-va de adunarile familiale si de oaspeti pe masura ce creati amintiri de-a lungul vietii.

Join The Discussion