Fără categorie

Fii propiul tau fan!

Toate brandurile de succes au un lucru mare in comun si asta este o baza de fani. Un fan este cineva care isi asuma un interes in succesul unui brand. Ei sunt devotati si isi demonstreaza sprijinul prin investitii financiare (achizitionarea de bilete, CD-uri, marfuri), prezentarea evenimentelor, promovarea cuvantului oral si cunoasterea succesului marcii (cu alte cuvinte, cunoasterea statisticilor). Fanii sunt un avantaj crucial pentru succesul oricarui brand.

Sunteti creati pentru succes si sunteti un brand in propriul dvs. drept, prin urmare, aveti nevoie de fani. Meriti si ai nevoie de un grup de oameni pentru a-ti lua interesul in ceea ce esti chemat sa faci. Grupul asta trebuie sa inceapa cu tine si trebuie sa ai cea mai mare fascinatie cu succesul tau fata de oricine altcineva. Trebuie sa fii propriul tau fan.

Unii considera ca a fi cel mai mare fan al tau este arogant, ingrozitor, zadarnic sau mandru, dar de ce? Dumnezeu ti-a dat daruri mari pentru a impartasi lumea. Aveti expertiza si informatii care schimba vieti. Exista oameni care s-au imbunatatit foarte mult prin cunoasterea ta. Deci, de ce sa nu va distrugeti cornul? De ce sa nu sarbatoriti public contributiile pe care le aduceti lumii din jurul vostru. Nu meriti? Aceasta ultima problema de valoare este lupta reala pentru majoritatea femeilor „Eu nu sunt fanul meu”. Prin urmare, daca aceasta este problema dvs., trebuie sa treceti peste acest nume gresit daca vreti sa faceti un impact care sa reflecte cu adevarat maretia voastra. Pana cand tu vei deveni un fan al tau, nu vei fi niciodata in totalitate confortabil cu altii inscriindu-se pentru fan clubul tau.

Cea mai buna modalitate de a va convinge ca sunteti vrednic de castigator este sa urmariti toate realizarile dvs. fabuloase, remarcabile si uimitoare in jurnalul dvs. de succes. Cand spun totul, vreau sa spun totul: de la a pierde .5 de lire sterline, de a castiga un contract profitabil pentru afacerea ta, de a repara o relatie rupta, de a curata acel dulap plictisitor. Vazand succesele dvs. in alb si negru va aboliteaza capacitatea de a dezbate eficacitatea dvs. in lume. Jurnalul dvs. de succes devine o dovada concreta ca intr-adevar aveti daruri date de Dumnezeu, sunteti un expert care schimba vieti si oamenii sunt mai buni din cauza voastra. Jurnalizarea succesului tau este un lucru esential pentru fiecare femeie care este cel mai mare fan al ei.

Puneti maretia pe hartie, astfel incat veti avea intotdeauna o referinta la lucrurile remarcabile pe care le realizati. Intr-un timp foarte scurt, veti obtine o apreciere mai profunda pentru succesul dvs. Veti castiga incredere in timp ce veti deveni din ce in ce mai consolati cu alte persoane care va sarbatoresc. Bucurati-va de un jurnal nou si incepeti sa va inregistrati realizarile astazi. Asta ar face un fan.

Join The Discussion