Fără categorie

Fii sigur ca ai grija de tine!

Autorul si antreprenorul CaDori incearca sa schimbe viata femeilor de pretutindeni, reamintind ca ingrijirea de sine nu este doar o optiune – este o necesitate

Daca exista un lucru pe care autorul si antreprenorul CaDori stie sa faca bine, ii ajuta pe altii. Nativul din Houston, Texas, a fost o asistenta medicala inregistrata de peste 20 de ani si este fondatorul companiei CaDori Helping Hands, o organizatie nonprofit care ofera asistenta celor care au nevoie. Ca cineva care are experienta fara adapost si singura dependenta de Dumnezeu si de indivizi cu buna-credinta, are o dorinta puternica de a contribui mai bine la viata familiilor – in special a copiilor – care au nevoie cel mai mult de ea.

Iar ea si-a facut misiunea de a ajuta femeile sa invete sa faca ceva ce trebuie sa faca mai des: sa aiba grija de ei insisi. In cartea sa, Femeile va puneti mai intai si fii mai fericit, CaDori ofera intelepciune si incurajare altora sa incorporeze practica auto-ingrijirii in viata lor. Ea spera ca cuvintele ei si experientele personale pe care le impartaseste vor avea sens cititorilor sai.

„Cred ca, impartasindu-mi experientele cu ceilalti, [ei] vor incuraja si vor motiva rezultate pozitive in viata lor”, a spus CaDori.

Ea stie provocarile cu care se confrunta femeile in fiecare zi si vrea sa le inveseleasca pentru a-si vana visele si pentru a depasi obstacolele cu care se confrunta.

„Cred ca femeile au puterea de a deveni tot ceea ce-si pun mintea si sunt aici sa le motivez si sa le inspir”, a spus ea.

CaDori recunoaste ca stilul de viata „in primul rand de ingrijire” nu este neaparat norma si ca exista inca multe asteptari sociale pentru femeile in mod constant de a pune pe altii in fata lor, dar crede ca rationamentul din spatele acestor standarde nu provine din abilitatile sau dorintele intrinseci ale femeilor.

„Cred ca [acestea sunt] impuse deoarece, in mod traditional, femeile sunt cunoscute a fi pasive si tacute si usor controlate de cele mai multe ori”, a spus ea. „De asemenea, pentru ca am fost invatati sa fim astfel, si societatea se asteapta la asta. In ultimii ani, am vazut mai multe femei vorbind despre probleme controversate si in picioare. Lasam liderilor sa stie ca nu suntem de acord cu vechiul mod de a face lucrurile „.

Ca urmare a acestei forte si prosperitatii nou-create, femeile se arata mai regulat, CaDori crede cu adevarat ca aceasta este o noua era pentru femei.

„Exista mai multe platforme si oportunitati pentru femei de a lua acum, iar noi le intensificam”, a spus ea. „Imi place ce arata viitorul femeilor!”

Join The Discussion