Fără categorie

Recoltarea viselor tale

Pe masura ce va pregatiti pentru cadere, nu uitati sa continuati sa plantati seminte de speranta in acest sezon. Este usor sa uitati de ce este nevoie pentru a termina acele obiective pe care le-ati propus sa le realizati in fiecare an.

Aducerea viselor in programul dvs. nu pare sa se faca intotdeauna conform planului. In crestere, m-am intrebat mereu de ce oamenii au spus ca au nevoie de curaj pentru a isi urmari visurile – sa faci ceea ce vrei cu adevarat sa faci. M-am prins acum. An dupa an, am ajuns sa realizez ca odata cu cresterea se produce schimbarea, cu schimbarea vine ajustarea si cu aceste ajustari trebuie sa facem timp pentru ceea ce este cu adevarat important si care are nevoie cel mai mult de atentia noastra. Cand a fost ultima data cand ati udat acel vis pe care il aveti?

Semintele trebuie sa aiba posibilitatea de a se radacina si de a se dovedi. Dar pentru a face acest lucru, trebuie sa tindem si sa oferim hrana acestor seminte, altfel cunoscute sub numele de visuri. Mi se pare greu uneori sa se desprinda de zi pentru a da hrana ideilor la care lucrez. Dumnezeu vrea sa vada acele idei pe care le-ati radacini, sa creasca si apoi sa reveniti in fiecare an cu fructe care pot fi vazute si impartasite cu cei din jurul vostru. Este foarte usor sa uitam de procesul pe care-l facem pentru a cultiva un vis si a deveni dezamagit cand nimic nu apare in primavara sau vara. Dar depinde de noi, detinatorii de seminte, sa-i punem in mod intentionat in pamant, sa-i udam si sa avem grija de solul in care a fost plantata aceasta samanta. Trebuie sa obtinem ceea ce este in noi in lume.

Pe masura ce se desfasoara sezonul de vacanta, va puteti aminti tot ce ati realizat in acest an, sau va reamintiti toate lucrurile ramase neterminate. Oriunde va aflati astazi in construirea viselor, vreau sa fiti incurajat ca puteti termina anul acesta puternic! Ramaneti concentrat.

Join The Discussion