Fără categorie

Un interviu inspirat cu Tanieka Vance Randall

Chimioterapia si caderea parului se combina pentru a produce un ansamblu natural de ingrijire a parului ani mai tarziu. In 2011, Tee a fost diagnosticat cu leucemie si a suferit cinci cicluri de chimioterapie. A trecut peste cancer, dar chimioterapia a lasat-o complet cheala. A inceput sa caute modalitati de a-si regresa in mod natural parul si a creat un ulei de par si de scalp pentru a ajuta. In acest timp, ea si-a educat familia si prietenii cu privire la ingrijirea si intretinerea corespunzatoare a parului.

Anii mai tarziu, in 2014, a impartit un bar de sampon pe Facebook, iar multi oameni au fost interesati. Cu recenzii stralucitoare si suport familial, Tee’s Hair Secret a fost formata cu uleiul de par ca produs de baza.
 
Jess Mosley: Care sunt gandurile tale privind asumarea riscurilor? Facand greseli?
Tee: Trebuie sa-ti asumi riscuri in viata. Daca n-as fi riscat, as lucra inca la prima mea slujba la Metrou si as fi locuit in orasul meu natal. In schimb imi fac visele mele realitatea si traiesc in alt stat departe, in totalitate din zona mea de confort. Greselile si esecurile sunt o parte a vietii. Am ajuns sa invat din greselile si esecurile mele si sa le vad ca o parte necesara a calatoriei. Ei ne invata ce nu functioneaza si ce sa nu facem.
 
Jess Mosley: Care sunt cele trei obiceiuri de succes pe care le aplici in rutina zilnica pentru a-ti mentine succesul / sanatatea / pacea mintii etc.?
Tee: vorbesc si asculta de Dumnezeu. Am stabilit goluri saptamanale pentru mine. Ma straduiesc sa am cel putin 6-8 ore de somn.
 
Jess Mosley: Ce te inspira sa te prezinti in fiecare zi?
Tee: Stiu cu totul in mine ca Dumnezeu are maretie inaintea mea. Am simtit acest lucru inca de cand eram mica, desi atunci nu mi-am dat seama ca era Dumnezeu. Aceasta credinta si copiii mei ma inspira sa nu ma opresc niciodata. Sunt femei si fete care cauta si au nevoie de ceea ce am de oferit.
 
Jess Mosley: Cine sau ce te motiveaza si de ce?
Tee: Copiii mei sunt motivatia mea. Sunt hotarat sa trec de-a lungul binecuvantarilor generationale si sa le arat ca totul este posibil.
 
Jess Mosley: Cum ti-ai determinat calea de cariera?
Tee: am inceput ca asistenta medicala inregistrata pentru ca m-am vazut mereu ca pe un ajutor. Imi place sa-i ajut pe altii. Cand am fost diagnosticat cu cancer, calea pe care am planificat-o pentru mine s-a schimbat. Dumnezeu imi determina calea si eu doar merg in ea. Am fost un super timida, un critic de sine statatoare. N-as fi imaginat niciodata ca voi fi o asistenta medicala oncologica, imi voi formula o linie de ingrijire a parului, o sa fiu autor sau sa fiu un vorbitor international. Nu am vazut nimic din toate astea, dar Dumnezeu a facut-o.

Join The Discussion