Fără categorie

Simplificati decorul de sarbatori cu decoratiuni naturale

Inainte de a scoate aceasta cutie de praf de decoratiuni de vacanta, luati in considerare simplificarea decorului dvs. de vacanta cu flori si plante in acest an. Floralele si frunzele pot adauga festivitate in orice camera, in combinatie cu meniurile personale si alte elemente. Cel mai important, florile si plantele sunt o modalitate accesibila de reducere a costurilor de energie si a constrangerilor legate de timp. Mai jos sunt cateva sfaturi importante de luat in considerare in cazul in care alegeti sa decoreze cu frunzis aceasta vacanta.

Starea Puterii

Garoafele, lalele, margaretele gerbera si crini de toamna sunt patru flori care dureaza mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. Ele sunt, de asemenea, flori atemporale care vin intr-o varietate de culori, inclusiv rosu, alb si roz. Gerbera margaretele sunt deosebit de frumoase in culorile coral si portocaliu in timpul sezonului de iarna. Crini de craciun vin intr-un alb pur sau alb, intepenit cu purpuri, roz si verde.

Flori cu flori

Amaryllis si poinsettias sunt plante traditionale de vacanta care nu numai ca au putere, dar ele sunt, de asemenea, adaugiri frumoase la decorul de vacanta. Ambele sunt usor de intretinut, si ambele vin intr-o varietate de culori diferite. Datorita aspectului lor festiv, nu puteti merge prost in alegerea unei plante amaryllis alba sau poinsettia.

Beneficii minunate

Beneficiile adaugarii de flori si plante in decorul dvs. de vacanta sunt multe. Plantele afecteaza calitatea aerului unei case, iar cele cu flori pot fi de fapt parfumate. Ambele pot fi mutate din sufragerie sau dintr-o camera de oaspeti la masa, ca parte a unui tabel.

Iata o sugestie suplimentara: treceti prin acea cutie cu praf de decoratiuni, scoateti cele mai sentimentale piese si le folositi cu flori si lumanari pentru a va decora casa pentru sarbatori.

Nu uitati sa va pastrati florile si plantele departe de mainile copiilor mici. Unele plante, cum ar fi amaryllis si poinsettias, pot fi otravitoare daca sunt ingerate.

Folosind flori si plante ca decor puteti lua presupunerile si timpul de a incerca sa creeze un mediu festiv pentru sarbatori. Veti fi surprins de modul in care ceva atat de simplu poate ridica spiritele.

Join The Discussion