Fără categorie

Tendinte in materie de incaltaminte pe timpul iernii

Se raceste, ceea ce inseamna un singur lucru: vremea oficiala a ghetelor! Dar cu atat de multe stiluri, pe care ar trebui sa le alegeti? Verificati cateva din tendintele noastre de toamna preferate de mai jos, astfel incat veti arata elegant tot sezonul indiferent unde va aflati.

Ghete rosii
Poate ca este timpul sa va indepartati sandalele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va luati la revedere de la incaltamintea colorata. O gheata de culoare luminoasa este substitutia perfecta. Purtarea unor ghete rosii vor atrage atentia oamenilor din toate motivele potrivite si va va da o sursa suplimentara in pasul vostru.

Ghete pana la glezna
 Uneori, gandul de a purta tocuri inalte in frig si zapada este o lupta. De aceea, avand o pereche de cizme de glezna cu adevarat frumoase, este esential acest castigator. Ele pot lua de fapt locul tau inalt si pot fi purtate cu rochii, fuste, pantaloni si denim. Inainte de a sti asta, ii vei face sportul zilnic.

Ghete pana la genunchi
 Colectia de cizme nu va fi completa pana cand nu aveti o pereche de cizme pana la genunchi! Ele nu va imbraca doar blugi, ci va ajuta sa va mentineti si mai cald. Daca este o zi rece, incercati sa purtati sosete lungi, astfel incat acestea sa arate usor pe partea de sus a cizmelor.

Ugg-uri
Nu e nimic mai bun decat pantofii sport care se simt ca papuci, nu? De aceea, o pereche de cizme confortabile este o necesitate in aceasta iarna. Cu o pereche de Ugg-uri veti simti ca si cum ati merge pe un nor, iar captuseala de blana va va mentine caldura. In plus, sunt foarte draguti.

Join The Discussion