Fără categorie

Secretul frumusetii vechi ar putea fi uitat

Frumusetea este in ochii privitorului. Tineti minte acea fraza veche? Credeti ca e adevarata?

Ca femei, avem tendinta de a ne separa. Si suntem cu adevarat de vina? Societatea ne-a invatat autocritica pentru veacuri. Ea este inradacinata in noi de la o varsta frageda, fie prin povestiri culturale, fie prin consumism.

Din fericire, suntem in mijlocul miscarii pozitive a corpului, provocand vederile traditionale si remodeland peisajul frumos. Insa angajarea modelelor cu tipuri diferite de corpuri este doar o mica bucata din puzzle. Nu ai prea multa valoare in a-ti vedea tipul de corp intr-o campanie de anunturi, daca tot te vei intoarce si te vei compara cu altii. E timpul sa va iubiti reflexia – chiar si partile aparent imperfecte.

Dragostea de sine este cruciala si cuprinzatoare. Este biletul vostru spre a va simti complete. Personalitatea voastra, lucrurile care va fac sa bifati, tonul pielii, dimensiunea porilor, liniile dvs. fine, bataile care va spun salut cu dvs. cand va adresati unui prieten – toate merita o adoratie egala. Fiti imputernicite sa schimbati lucrurile pe care le-ati controlat si eliberate pentru a imbratisa ceea ce va face unice.

Frumusetea este in ochii privitorului. Fraza implica faptul ca frumusetea nu poate fi judecata in mod obiectiv. Ceea ce o persoana gaseste frumos sau admirabil nu poate face apel la altul.
Avem puterea de a modela ceea ce inseamna frumusetea pentru noi, cum vedem frumusetea in ceilalti si cum tratam noi insine. Este o declaratie de compasiune.

Sarbatorile sunt destul de stresante fara autocritica. Deci, tratati-va cu dragoste si bunatate in aceasta luna. Amintiti-va ca fruntea voastra ridata este o dovada a unei vieti bine traite si a unei fete care spune o poveste prin expresie. Fiti recunoscatori pentru ceea ce va face unice si imbratisati frumusetea cu bratele deschise.

Join The Discussion