Fără categorie

Curatenie de primavara Part 1

Credeti sau nu, iarna ajunge in sfarsit. In curand, vietile noastre vor fi consumate cu averse de ploaie, flori inflorite si soare! Dar, odata cu primavara, se teme nevoia de curatare a primaverii. Suntem prinsi in interior pentru majoritatea iernii si lucrurile tind sa devina un pic dezordonate. De la sarea de pe masinile noastre pana la mizeria infundata a hartiilor din biroul de acasa, se poate simti putin coplesitor. Ceea ce multi nu stiu este ca mediul nostru are un impact direct asupra bunastarii noastre mintale; prin urmare, atunci cand casa noastra este o mizerie, creierul nostru are tendinta de a simti la fel. Asadar, luati primavara pe masura ce incepeti sa implementati aceste sfaturi de curatare in timp ce va imbunatatiti casa!

faceti un program 

Acest lucru este crucial. Punerea fizica a pixului pe hartie si scrierea programului dorit va face cu adevarat diferenta atunci cand vine vorba de eficienta. Atunci cand nu aveti un plan stabilit, este prea usor sa ne detasati. Daca programul tau zilnic este deja haotic, da-ti lucruri mici pe care sa le indeplinesti in fiecare saptamana si planifica-te realist cu stilul tau de viata actual! Angajandu-va la o data si o data va va oferi, de asemenea, o anumita responsabilitate care va poate face mai probabil sa va respectati sarcinile pe care vi le oferiti. Alaturi de un program, scrieti cateva obiective. De fapt, ai 42% mai multe sanse sa-ti atingi obiectivele atunci cand le scrii !

nu faceti compromisuri cu privire la stocarea dvs.

Chiar daca depozitarea nu este intotdeauna partea cea mai stralucitoare a caselor noastre, este atat de important ca nu ne stabilim cand investim in el. Este esential sa alegeti optiunile corecte de depozitare pentru propriul gust si stilul de viata. Daca nu iti place ce iti ambaleaza articolele, este mai putin probabil sa il folosesti in casa ta. Containerele de depozitare versatile sunt perfecte pentru a cauta sa implementezi solutii de depozitare in mai multe zone ale casei tale. Gasiti unele care pot fi depozitate cu usurinta sub mobilierul dvs., sau chiar un cos de depozitare care poate fi repozitionat cu usurinta in toata casa. Gaseste orice functioneaza cel mai bine cu tine si du-te tot!

Join The Discussion