Fără categorie

Setarea obiectivelor pentru 2019

Daca data trecuta am discutat despre cum sa facem din 2019 cel mai bun an, astazi vorbim despre obiective.

In primul rand, este necesar sa stabilim obiective realiste. Masurabilitatea este esentiala: rupeti-va obiectivul in bucati mai mici si mai usor de gestionat si aveti pe cineva in care va incredeti sa va rasplatiti. De asemenea, daca puteti sa articulati motivele pentru care doriti sa obtineti ceva si de ce sunt valabile pentru dvs., sunteti mult mai probabil sa ramaneti motivati decat daca lucrati doar spre ceva ce credeti ca ar trebui sa faceti.

Trebuie, de asemenea, sa invatam sa facem fata unor esecuri. Viziunea este importanta deoarece, desi lucrurile s-ar putea schimba de-a lungul drumulu. Scopul si motivele pe care doriti sa le atingeti sunt personale si importante. Indoiala de sine este un dezastru masiv. Acest lucru nu este surprinzator. Fiecare persoana va stabili, la un moment dat, un obiectiv pe care nu l-au pastrat si in timp ce acest lucru este de asteptat (suntem, la urma urmei, numai umani), ne poate inclina cu adevarat auto-credinta. Rees considera ca cel mai bun mod de a combate acest lucru este crearea unui mic altar digital pentru tine ca o forma de motivatie.

Ce puteti face:
-Creati o lista in dosarul Google Drive pe care o puteti accesa ori de cate ori aveti nevoie de un impuls de incredere. Daca alegeti sa notati ceea ce vreti sa va propuneti, creierului dvs ii va fi mai usor sa se gandeasca la acel scop si sa il si atingeti.
-Creati un plan de bataie. Setati fiecarui obiectiv pasii de urmat, resursele si termenul limita.
-Imaginati-va succesul. niciun obiectiv nu se va indeplini daca dvs. nu credeti in el. Imaginati-va ca deja ati reusit pentru a va induce starea de bine.
-Monitorizare: este important sa notati ce ati facut, ce a functionat si ce nu. In acest fel veti stii ce sa faceti cu urmatoarele obiective.

Voi ce obiective v-ati setat pentru 2019?

Join The Discussion