Fără categorie

Curatenie de primavara Part 2

mai intai declutter, apoi organizati

O greseala obisnuita pe care multi dintre noi o facem atunci cand curatarea este doar sa punem o „bandaid” peste ceea ce putem vedea din exterior si sa nu abordam niciodata problema reala – cu alte cuvinte, indreptarea catorva lucruri pe care le vedem, dar nu ne ocupam de timp pentru a face o proces complet de declasare. Daca pur si simplu organizati haosul inainte de a-l trece cu adevarat, nu veti rezolva cu adevarat problema. Sansele sunt ca zona dvs. de locuit sa revina sa fie o mizerie completa in cateva zile sau chiar la cateva ore dupa curatarea ei! Declutarea bunurilor iti va oferi spatiu pentru a stoca in mod corespunzator toate obiectele tale, astfel incat sa fii mai bine pregatit atunci cand viata devine din nou nebuna!

curatare in profunzime

Nu in ultimul rand, nu uitati sa curatati adanc. Desi acest lucru consuma foarte mult timp, este cu siguranta necesar pentru a va pregati pentru lunile mai calde. Daca nu ai curatat sub patul tau de multa vreme, acesta este momentul sa o faci. Sau acea raft de carti care nu pare niciodata prafuita – termina azi! Va veti simti mult mai bine in general si va va usura indreptarea din cand in cand pentru ca ati facut deja toata ridicarea grea.

Curatarea poate fi, de asemenea, o iesire pentru stres. Iti faci o casa in asa fel incat sa poti avea o minte ordonata! Creand aceasta atmosfera confortabila, vei fi mai fericit si mai relaxat. Provocati-va sa implementati aceste sfaturi in timp ce incepeti sa resetati in aceasta primavara!

Join The Discussion