Business

Afaceri in familie – partea a – 3 – a

clarificati-va rolurile si responsabilitatile
Asigurati-va ca intelegeti care sunt „locurile de munca” specifice dvs. in conducerea afacerii. Unul dintre voi va fi „fata” companiei care face vanzari si intalneste clientii in timp ce celalalt lucreaza in culise? Unul dintre voi este seful tehnologiei, iar celalalt este directorul de functionare? Joaca-ti la punctele tale forte si fii pregatit sa porti multe palarii.

stabilirea limitelor si echilibrului intre viata profesionala si munca
Asigurati-va ca sunteti de acord cu ce ore de lucru sunt si cand puteti opri telefoanele si laptopurile. Faceti timp sa iesiti la cina si sa va luati vacante si sa vorbiti despre viata, nu doar de munca. Nu esti doar parteneri de afaceri; esti inca un cuplu indragostit.

Conducerea unei afaceri cu sotul tau ar trebui sa-ti faca viata sa te simti mai mare si mai buna. Muncind din greu impreuna si investind in viitorul tau impartasit iti poate ajuta dragostea sa creasca. Dustin Ray conduce initiative de dezvoltare si dezvoltare a afacerilor la Incfile, o companie nationala de servicii de incorporare specializata in formarea de afaceri si servicii pentru afaceri mici. Fondata in 2004, Incfile face posibila initierea unei afaceri cu o formare de $ 0 + comision de stat si a asistat la formarea a peste 250.000 de corporatii si SRL-uri.

Join The Discussion