Fără categorie

Ce a spus doctorul meu

Doctorul meu a avut dreptate, pentru ca acum sunt in punctul in care ma simt mai confortabil citind cu ajutorul ochelarilor de citit si, fara ei, este o incordare sa vad ce este literalmente in fata mea. Reactia adecvata la aceasta mica schimbare a ochilor mi-a imbunatatit capacitatea de a vedea, si tot ceea ce m-a costat a fost de aproximativ 20 de dolari, un pic de timp si o anumita smerenie.

De ce vorbim despre ochelari de citit? Ochii spirituali sunt ca ochii imbatraniti. Sunt perfect sanatosi si trebuie sa ii antrenati pentru a va concentra asupra a ceea ce se intampla chiar in fata voastra si a ceea ce se va intampla mai tarziu. Trebuie sa inveti sa acorde la fel de multa atentie micilor oportunitati prezente de succes, pe cat le oferi celor mari victorii care se afla la cativa ani. Cu alte cuvinte, trebuie sa dezvolti o viziune bifocala pentru viata ta – una care sa includa acum si una care sa includa mai tarziu. Fara a face acest lucru, poti (si cel mai probabil) sa iti sabotezi capacitatea de a-ti atinge obiectivele mari.

Permiteti-mi sa va dau un exemplu: vreau sa crezi si sa te concentrezi pe construirea unei afaceri de un milion de dolari, dar vreau sa te concentrezi si pe faptul ca esti excelent la locul de munca pe care il ai acum. Cum poti merge mai sus si nu numai la urmatoarea sedinta de personal? Cum poti implementa o idee inedita? Ce pregatire puteti participa sau ce carte puteti citi luna viitoare? Acordandu-va atentia asupra a ceea ce este relevant acum, va va pregati pentru lucrurile mari care vor urma.

Join The Discussion