Fără categorie

Ce e HOT la Hollywood?

Pentru prima data la Oscar, un film si regizor sud-coreean a luat acasa cel mai bun film, cel mai bun scenariu, cel mai bun lungmetraj international si cel mai bun regizor! In timp ce Academia are un drum lung de parcurs in ceea ce priveste sarbatorirea diversitatii rasiale in nominalizarile sale, a fost un deliciu sa-l vezi pe Bong Joon-ho si Parasite sa obtina acasa patru premii binemeritate. Aceste victorii au insemnat atat de mult pentru multi oameni, inclusiv pentru YouTuber Eugene Lee Yang, care a spus pe Twitter , „Limbajul este o expresie de baza a identitatii. Subtitrarile nu impartesc sau descalifica – sunt poti de acces in povesti incredibile pe care altfel nu le-ai fi cunoscut niciodata. In aceasta seara am auzit limba familiei mele pe scena Oscarurilor. ”

Unul dintre punctele culminante ale noptii a fost discursul lui Rihanna, dat dupa ce a primit premiul presedintelui pentru cariera muzicala si serviciul public, unde a spus: „Daca am invatat ceva, este ca putem rezolva aceasta lume impreuna. Nu putem face asta impartit. Nu pot sublinia suficient. Nu putem lasa desensibilitatea sa se scurga. „Daca este problema ta, atunci nu este a mea.” – Este o problema a femeii. „Este o problema cu oamenii negri”. „Este o problema cu oamenii saraci.” Cati dintre noi in aceasta sala avem colegi si parteneri si prieteni din alte rase, sexe, religii? Spectacol de maini? Vor sa sparga paine cu tine, nu? Te plac? Ei bine, aceasta este si problema lor. Asa ca, atunci cand marsim, protestam si postam despre Michael Brown Jrs si Atatiana Jeffersons din lume, spuneti-le prietenilor sa se ridice. ”

In timp ce aceasta stire este mai putin revoltatoare decat spectacolele de premiere mentionate mai sus, multi fani sunt incantati de perspectiva unei reuniuni a distributiei emisiunii „ Friends ”, care se va intampla candva in acest an. Dupa ce membrii distributiei au anuntat toti „Se intampla!” pe paginile lor de Twitter, WarnerMedia a publicat un anunt oficial despre „„ o speciala fara titlu nescrisa ”, care va debuta pe noul serviciu de streaming HBO Max al gigantului media.” Chiar se intampla!

Briana Rooke isi da seama de impactul pe care mass-media il are asupra audientelor lor, in special a persoanelor din audiente care se gasesc subreprezentate in societate si incearca sa analizeze media intr-un mod care sa permita auzirea acestor voci. Cand nu interneaza la Hope for Women sau nu examineaza media, Briana ii place sa citeasca carti clasice precum Les Misérables, sa bea ceai de afine si sa se tarasca cu pisica ei neagra, Selina. Ea crede ca intr-o zi povestile vor salva cu adevarat lumea.

Join The Discussion