Povesti

Oprah Talks COVID-19 – Impactul mortal asupra Americii Negre

Pandemia are cea mai mare parte a lumii in asteptare. Ca un hot in noapte, COVID-19 si-a facut drum pe tot globul, infectand un milion de oameni in plus si luand viata a o suta de mii plus. Cand virusul a ajuns in Statele Unite, platformele de socializare au fost pline de memorii care sustineau ca boala nu avea impact asupra afro-americanilor. Asta nu a durat prea mult, a existat o schimbare rapida de paradigma, deoarece virusul, in cateva zile, a trecut rapid prin comunitatile afro-americane.

Decesele se raporteaza la un numar mult mai mare decat alte etnii. Motivele din spatele acestor numere sunt speculative, dar necunoscute in acest moment. Unele celebritati afro-americane au mers de la gazduirea de divertisment in direct pe fluxurile de socializare la gazduirea discutiilor din grupuri pentru a ajunge la audienta lor despre gravitatea COVID-19.

Oprah Winfrey foloseste, de asemenea, influenta sa pentru a discuta despre devastarile pe care virusul le are asupra comunitatilor afro-americane, cu difuzarea Oprah Talks COVID-19 – The Deadly Impact on Black America. Emisiunea se difuzeaza  pe OWN si Apple TV + (non-abonatii pot viziona gratuit pe Apple TV +.)

Chat-ul virtual al Winfrey va include experti, inclusiv gazda CNN, Van Jones, dr. Nikole Hannah-Jones, fondatorul proiectului 1619 si scriitorul personalului New York Times si o serie de altii. Ea va include, de asemenea, discutii sincere cu lucratorii de prim rang si familiile care si-au pierdut persoanele dragi in fata COVID-19 si o performanta speciala a lui Jennifer Hudson.

Deoarece lumea continua sa lupte impotriva acestui virus mortal, este imperativ sa inveti tot ce este posibil pentru a-ti pastra pe tine si pe cei dragi in siguranta in acest timp. Obtinerea unei perspective asupra a ceea ce este sa ai COVID-19 sau sa pierzi o persoana iubita in fata bolii in procesul normal de a face fata acestei pierderi, in timpul unei opriri este primordiala.

„Acest coronavirus zguduie lumea, aducand un impact devastator comunitatii afro-americane. Sper ca va veti alatura mie pentru a intelege de ce COVID-19 are un impact atat de mortal pe America Neagra, deoarece vorbesc cu liderii din comunitatea noastra si la membrii familiei care trebuie sa-si ingroape singuri mortii „, spune Oprah.

Join The Discussion