Fără categorie

Nu ai nevoie de aprobarea altora

Arunca aprobarea altora
Mai usor spus decat facut, nu? Dar obsedarea fata de ceea ce cred altii despre esecurile noastre da esecului mai multa putere decat are dreptul. Cu totii avem un scop in viata si, de cele mai multe ori, esecul va face parte din acea cale. Dar, atunci cand ii lasam pe altii sa defineasca esecul pentru noi, le permitem sa ne defineasca calatoriile – si probabil ca planul unic pe care Dumnezeu il are pentru vietile noastre.

Unul dintre motivele pentru care am renuntat la facultate este pentru ca m-am inscris intr-o cariera care a implicat stiintele. Pasiunea mea a fost sa scriu, dar, deoarece mi s-a spus ca nu pot face o cariera practica dintr-o arta, am ales o cale care nu era pasiunea mea. Abia dupa multa cautare de suflet si rugaciune, mi-am lipit piciorul inapoi in apele creative ale literaturii. Multa vreme, nu i-am spus nimanui, rusinat de ce ar crede ei. As fi putut sa-mi petrec mai bine acest timp in credinta in loc de teama, in cautarea planului lui Dumnezeu pentru viata mea, in locul planurilor altora.

Continuati sa mergeti inainte
Dupa ce vom arunca lanturile esecurilor trecute, este important sa inaintam cu un nou plan. Petreceti-va putin timp in cautarea urmatorilor pasi Poate va faceti timp pentru un nou hobby sau reinnoiti-l pe unul vechi. Vizualizati trecutul dvs. nu ca o derogare, ci ca un pas intr-o directie noua. Unde vrei sa fii peste zece ani? Ce masuri veti face pentru a face acest lucru? Scrie-le si angajeaza-te sa actionezi asupra lor fara sa te amane. Inaintati in credinta, nu in frica, avand incredere ca calea dvs. este indreptata de Unul care are binele vostru suprem in minte.

Join The Discussion