Fără categorie

Traieste-ti scopul – II

Este esential ca indivizii sa inteleaga acest concept, deoarece are puterea de a schimba modul in care se vad pe ei insisi. Alegerea de a te concentra pe slujirea celorlalti poate atenua presiunea inutila si poate schimba modul in care te porti in lume.

Odata cu actualul climat al lumii noastre, multe persoane incep sa puna intrebarile: „Ce urmeaza?” sau „Ce pot face acum?”. Drept raspuns, spun simplu, mersul in scop este urmatorul. Gasiti modalitati de a-i servi pe cei din jurul vostru. Conversatiile prealabile despre scopul care inseamna un produs final sau sa fie populare trebuie sa inceteze pentru ca oamenii sa mearga in apel. Realitatea scopului este ca nu este autoservire, ci duce la servirea altora.

Va implor sa va cufundati in invataturi de la persoane precum regretatul Dr. Myles Monroe, care a predicat si a predat despre scop. In cartea sa, Traind cu scopul: Devotii pentru descoperirea potentialului tau dat de Dumnezeu, el ofera intelepciune biblica si intuitie care te va galvaniza pentru a-ti trai viata cu viziune si sens. In plus, va incurajez sa enumerati modalitati prin care puteti servi altora prin pasiunile voastre. De exemplu, daca va place sa gatiti, poate puteti da mese gratuite calde celor fara adapost.

Lumea are nevoie de oameni care sunt dispusi sa slujeasca chiar acum. Amintiti-va ca trairea scopului dvs. este poate veni in diferite forme. Atata timp cat oamenii sunt serviti intr-un mod pozitiv, sunteti pe calea catre scopul vostru.

Join The Discussion