Business

Cu ce băuturi își delectează oaspeții cel mai bun cocktail bar din Victoriei?

Chiar dacă ne este greu în momentul actual să ne relaxăm în vacanțe pe plaje exotice din străinătate sau suntem supărați pentru că nu am mai găsit nimic disponibil în țară,ca urmare a faptului că majoritatea românilor aleg acum pe fondul pandemiei România, nu trebuie să ne descurajăm. Este totuși vară și trebuie să profităm la maximum de aceasta perioadă care aduce mereu vacanță, relaxare și distracție alături de persoane dragi.

Pentru bucureșteni, terasele reprezintă o alegere primordială atunci când vine vorba de modul de relaxare actual, chiar dacă nu își pot strânge întregul grup de prieteni la o masă. Cu toate acestea, proprietarii de cafenele, lounge bar-uri și cocktail bar-uri încearcă să compenseze cu băuturi fine sau mâncăruri sofisticate.

Cocktail bar-ul de pe Calea Victoriei a ales să își răsfețe clienții în această vară cu băuturi selecte și narghilea aromată cunoscută pentru efectele sale de relaxare și inducerea unei stări de bine și de voie bună.

Meniul cocktail bar-ului din București Ganesha Caffe Victoriei este complex și compus astfel încât să le ofere clienților o explozie aromată și intensă indiferent de tipul de cocktail ales.

„Pentru prepararea cocktail-urilor alcoolice folosim cele mai fine băuturi pentru a se putea simți savoarea unui rom dulceag sau a unei tequila puternice. Fiecare cocktail îl asezonăm cu condimente care au puterea de a evidenția savoarea aromei și a estompa din tăria acesteia. În plus, condimentele în cocktail oferă acel suflu ușor picant, proaspăt sau răcoritor.

Multe cocktail-uri au în compoziția lor și sucuri de fructe proaspete. Acestea au ca principiu evidențierea mai bună a fructului pentru a crea savoare mai puternică.” – ne anunță barmanul de la Ganesha Caffe Victoriei.

Pentru cei care doresc să prindă mai multă energie, proprietarii Ganesha au angajat un barista profesionist, care să se joace cu boabele de cafea și cu savoarea acestora.

„Boabele de cafea sunt un ingredient atât de complex și de bogat. Este minunat să vezi în câte combinații poți să pui savoarea acestora și să iasă ceva spectaculos. Da, cafeaua chiar ne surprinde pe toți. Noi pregătim aici la Ganesha zeci de băuturi pe bază de cafea, atât calde, cât și reci sau chiar alcoolice pentru a putea să acoperim toate gusturile și preferințele clienților noștri. Ne place să ne surprindem de fiecare dată clienții și să le oferim doar cele mai bune și rafinate băuturi.” – declară un barista de la Ganesha Caffe Victoriei.

Pentru cei care nu au nevoie de atât de multă energie și nici nu doresc să se delecteze cu alcool, Ganesha îi așteaptă cu zeci de băuturi non alcoolice și decafeinizate, precum: ceaiuri, băuturi răcoritoare, fresh-uri, cocktail-uri non alcoolice.

Join The Discussion