Povesti

Cum pastram o relatie intersanta cand suntem de abia la inceput – I

Intalnirile nu trebuie sa fie plictisitoare!

Intalnirile pot fi frustrante, mai ales atunci cand se pare ca lucrurile merg bine. Apoi, dintr-o data, relatia incepe sa dispara in nimic – sau mai rau, el / ea te fantomeaza si dispare fara urma sau explicatie.

Din pacate, acest lucru este foarte frecvent, mai ales in etapele anterioare ale intalnirilor. Se pare ca in epoca Tinder, prea multi oameni au atentia unui peste de aur.

Cu toate acestea, avand in vedere cateva strategii, exista modalitati de a pastra lucrurile interesante si de a va distra in timp ce va cunoasteti in acest proces.

Pastrati o minte deschisa

Incercati sa abordati intalnirile cu o minte clara si deschisa. Nu pune prea multa presiune pe tine insuti pentru a-l gasi „pe cel potrivit” imediat. La fel, nu incercati sa puneti presiune pe partenerul dvs. pentru a va satisface imediat toate nevoile si dorintele. Nu poti forta o relatie autentica. In schimb, incercati sa va relaxati si sa folositi timpul in timpul intalnirilor ca o oportunitate de a afla despre cealalta persoanea si despre ceea ce face sau nu face, ceea ce iubeste si ceea ce uraste

Join The Discussion