Povesti

Cum reusim sa trecem peste primii pasi a unei relatii – II

Explorati-va reciproc interesele

Aflati care sunt hobby-urile si interesele sale si impartasiti-le si pe ale voastre. Descoperiti ce aveti in comun si ce puteti invata unul despre celalalt. Explorarea intereselor reciproce este o modalitate de top de a crea o autentica legatura intre doua persoane. Incercati sa nu va faceti griji ca interesele dvs. ar putea fi ciudate sau tocilare. Aceasta face parte din ceea ce face o persoana interesanta.

Experimentati impreuna lucruri noi

Exista un motiv pentru care consilierii de cupluri va vor recomanda sa iesiti si sa incercati lucruri noi impreuna. Functioneaza in consolidarea atractiei chimice si a conexiunii intre ele. Crearea de noi amintiri si distractia in acest proces vor creste foarte mult sansele de a mentine acea magie vie si de a va apropia in cadrul relatiei voastre.

Intalneste-te cu intentie

Poate fi usor sa cadeti intr-o canelura care doar atarna. Problema este ca, daca faci acest lucru prea devreme, te vei trezi rapid asezat intr-o rutina plictisitoare, veche de cuplu casatorit. Incercati sa puneti efectiv efortul in planificarea intalnirilor impreuna si sa continuati cu ele. A petrece timp de calitate vorbind si a fi impreuna va crea o conexiune pozitiva.

Linisteste-te

Intalnirea de oameni noi in timpul intalnirilor poate fi distractiv si interesant, dar nu exagera atunci cand gasesti pe cineva care iti place cu adevarat. Petrecerea fiecarui minut cu cineva in primele etape ale intalnirilor poate duce la o epuizare. In schimb, permiteti-va dvs. si acelei persoane sa isi mentina propria viata in timp ce va cunoasteti. Oferiti-va suficient spatiu pentru a respira. In acest fel, cand va veti intalni din nou, veti fi mult mai incantati sa fiti impreuna.

Join The Discussion