Povesti

7 idei de carti pe care ar trebui sa le incercati –

Iata o lista cu sapte carti care sunt excelente pentru o seara rece, un colt confortabil de cafenea sau, daca aveti noroc si puteti citi in masina, un tovaras de calatorie in camping.

1. Libraria de scrisori tiparite de Katherine Reay

Katherine este unul dintre acei autori despre care voi citi fiecare carte pe care o lanseaza. Cartile ei sunt pastratoare, iar ultimele ei ar putea fi preferatele mele inca! Nu este doar o poveste care va va tine legat, ci si o oda a motivului pentru care iubim cartile atat de profund.

2. Ultimul an al razboiului de Susan Meissner

Imi plac toate cartile ei. Toti! Ultimul An al Razboiului este ultimul ei carte  si nu veti fi dezamagiti. Ca o recomandare bonus, daca vreti sa calatoriti intr-o zi in Italia, consultati O fata in pahar. Florenta, arta, medicii … subiectul face imposibila punerea jos!

3. Clubul de sambata seara de Carla Laureano

Mancare si romantism? Stii ca sunt!

Cateva bestselleruri din New York Times sunt acum in brosura si sunt perfecte pentru fanii istorici:

4. Am fost Anastasia de Ariel Lawhon

O poveste povestita prin doua linii cronologice, una cu Principesa Anastasia, iar cealalta dupa femeia care a pretins ca este ea de zeci de ani, Anna Anderson. O lectura fantastica.

5. Before We Were Yours de Lisa Wingate

Aceasta carte se bazeaza pe povestea notorie adevarata a Georgiei Tann, directorul unei organizatii de adoptie din Memphis, care a rapit si vandut copii saraci familiilor instarite din toata tara. Odata ce incepi sa citesti, nu te vei mai putea opri!

Join The Discussion