Povesti

Sarbatori de Craciun in lumea intreaga – II

LONDRA, ANGLIA
In fiecare an, Hyde Park (stii, locul cu celebrul London Eye) se transforma in Tara Minunilor de Iarna. Alunecati-va de-a lungul ghetii in cel mai mare patinoar in aer liber din Marea Britanie, vedeti-l pe Mos Craciun in interiorul Tinutului Mos Craciun, urcati pe toboganul de gheata, prindeti un spectacol live de A Christmas Carol, cumparati in pietele de Craciun si multe altele. Va intereseaza ceva mai istoric? Vizitati Muzeul Victoria si Albert, unde puteti vedea cum copiii victorieni au sarbatorit Craciunul si sa invete cum sa va faca propriul decor. In cele din urma, bucurati-va de o vacanta magica la Hogwarts in the Snow. Warner Bros. Studio Tour London a fost redecorat de Craciun, unde decoratiunile stralucitoare si copacii strapung Marea Sala, este organizata o replica festiva festiva, iar castelul este transformat intr-o sarbatoare pentru Balul Yule.

CRACIUNUL MOSULUI, INDIANA
Desigur, niciun Hoosier adevarat nu poate nega ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a sarbatori aceasta perioada a anului este chiar aici, in Indiana. Mos Craciun, Ind., Este numit dupa omul cel mare insusi, la urma urmei! Daca nu ati fost niciodata aici (sau chiar daca mergeti in fiecare an), a-l vedea pe Mos Craciun este intotdeauna o experienta minunata. Cunoscut si sub numele de orasul natal al Craciunului din America, Mos Craciun gazduieste faimosul birou postal Mos Craciun; primul parc tematic din lume, Holiday World; o statuie Mos Craciun inalta de 22 de metri dedicata copiilor lumii; istoricul Castel al Bomboanelor lui Mos Craciun, cu delicii delicioase pentru baieti si fete dragute; si un copac urias cu LED care efectueaza un spectacol de lumini coregrafiat. Treceti pe langa Muzeul si Satul Mos Craciun pentru a afla mai multe despre celebrul om si despre modul in care orasul si-a primit numele. Alte atractii includ cumparaturile in Magazinul de Craciun Mos Craciun, prajirea castanelor pe un foc deschis (la fel ca melodia!) Si conducerea prin Festivalul Luminilor din satul Christmas Lake. Si nu uitati sa trimiteti o scrisoare lui Mos Craciun – daca o faceti pana pe 20 decembrie, el va raspunde de fapt!

 

Este cea mai minunata perioada a anului! Faceti-l si mai special vizitand aceste locuri uimitoare din intreaga lume. Calatorie fericita!

Join The Discussion