Business

Care este jobul în care munca și dedicația sunt răsplătite lunar prin nenumărate bonusuri de zeci de dolari?

Te-ai gândit cum ar fi dacă un angajator / colaborator ți-ar răsplăti fiecare faptă bună și dovadă de implicare pe care o arăți cu zeci de dolari lunar? Poate părea imposibil, dar nu este. Enjoy Studios Bacău le ofere modelelor sale numărate bonusuri lunar deoarece munca, dedicare și motivația aici chiar contează.

Studioul de videochat din Bacău știe cum să își mențină modelele și știe cum să răsplătească la superlativ munca pe care acestea o prestează. Astfel, lunar fetele au posibilitatea să câștige sute de dolari pentru munca depusă.

Care sunt cele mai motivante bonusuri pe care le poate încasa un model de videochat de la Enjoy Studios?

Cel mai bun studio de videochat din Bacău le oferă tinerelor extrem de multe posibilități de a câștiga bonusuri – pe lângă cei 4.500 de lei / lună garantat și până la 80 % din încasări – pentru diferite taskuri pe care acestea le pot realiza cu un minimum de efort. Printre cele mai tentante bonusuri se numără:

Bonusul de recomandare. La Enjoy Studios fiecare dovadă de implicare se răsplătește, indiferent că faci deja parte din staff sau dorești să își aduci propria contribuție din exterior pentru studio devenind agent de recrutare. Astfel, pentru fiecare recomandare care se soldează cu un contract de colaborare pentru postul de model de videochat, agentul de recrutare este răsplătit cu 100 de dolari / lună sau cu 5 % din încasările totale ale respectivului model – și ține cont că un model de videochat la Enjoy Studios ajunge să încaseze peste 11.000 de dolari / lună.

Bonusul videochat: Ești frumoasă! După cum și denumirea sugerează, bonusul „Ești frumoasă!” își aduce un voucher pe care să îl folosești pentru îngrijirea personală, precum: spa, solar, tratamente de înfrumusețare și chiar shopping. Acest tip de bonus este oferit modelelor de videochat în funcție de perioada de colaborare pe care o înregistrează cu studioul de videochat. Astfel, pentru 3 luni de colaborare, modelele de videochat sunt răsplătite cu un voucher în valoare de 150 lei, pentru 6 luni de colaborare valoarea voucherului urcă la 300 lei, iar pentru 12 luni de colaborarea aceasta va fi de 500 de lei.

Bonus de vechime. Până și perioada de colaborare este un motiv de a sărbători prin bonusuri la Enjoy Studios. Astfel, un an de colaborare la aduce modelelor de videochat 100 de dolari, 2 ani de colaborare 200 de dolari, iar 3 ani de colaborare aduce frumoasa sumă de 300 de dolari.

Bonus de angajare. Studioul de videochat din Bacău nu necesită experiență din partea tinerelor care vor să practice meseria de model de videochat, dar le răsplătește pe cele care au. Astfel, modelele de videochat ce vin din alt studio de videochat sunt răsplătite cu 300 de dolari bonus de angajare. De ce? Pentru că studioul apreciază experiența în plus și încrederea oferită.

Bonus de videochat: Permis de conducere. Cine spune că bonusurile trebuie să fie obligatoriu în valută? Enjoy Studios oferă tinerelor o șansă în plus și le sare în ajutor. Astfel, dacă modelele nu au permis de conducere, pentru a le scuti de corvoada transportului în comun, studioul își asumă plata integrală a școlii de șoferi. În acest fel, tinerele vor fi mult mai motivate să își achiziționeze propriul autoturism și să aibă mai multă independență.

Acestea sunt doar câteva dintre bonusurile pe care tinerele care aleg colaborarea cu Enjoy Studios le primesc. Verifică site-ul oficial și află mai multe informații.

Join The Discussion