Business

Care sunt secretele modelelor Best Studios? Confesiunile unui model de top

Nu mai este niciun secret, modelele de la Best Studios au dovedit mereu că sunt „the Best” când vine vorba despre performanțe în industria de videochat și că sumele de 30.000 de mii dolari sunt cât se poate de reale.

Alexa, unul dintre modelele de top de la Best Studios, care a reușit în doar 2 săptămâni să aibă câștiguri totale de peste 31.000 de dolari, ne împărtășește câteva dintre secretele unui model de videochat de top.

Secretele din spatele succesului de la Best Studios

Alexa este model de videochat la Best Studios de 6 ani și model de videochat de 9 ani. Cariera ei înainte de Best Studios și în timpul Best Studios este foarte schimbată: „Acum 9 ani am început cu 800 – 1.000 de dolari și am crescut la maxim 3.000 de dolari. În prima zi la Best am câștigat 750 de dolari. Am lucrat 32 de zile la rând pentru că voiam mașină. Am făcut 27.000 de dolari și am reușit.”

În perioada 3 februarie – 18 februarie, Alexa a reușit să fie pe locul 3 la încasări pe platforma LiveJasmin unde concurează mii de modele, având câștiguri totale de 31,368.06 dolari, cu un număr total de ore lucrate de 149 h, 566 m, 34 s.

„Toată treaba asta vine cu foarte multă muncă în spate…. Trebuie să merg cu toate lucrurile în paralel, nu există să fac un singur lucru care să îmi aducă succesul de mai târziu. Trebuie să am grijă de foarte mulți factori, în așa fel încât să nu fiu dată în spate de celelalte modele, pentru că, evident, concurența este foarte mare. Trebuie să am grijă de toate aspectele, începând de la dezvoltarea mea personală ca om, ca să pot comunica cu membrii cu care intru în contact zilnic, cât și apariția mea pe cameră pentru a vinde un content cât mai luxos adaptat și tarifului.” – Alexa, model de videochat de top la Best Studios și pe LiveJasmin.

Ce secret stă în spatele sumelor de mii de dolari câștigate de Alexa? Multe ore de muncă și mult efort. Frumoasa brunetă ajunge să petreacă chiar și 10 – 14 ore pe zi în fața calculatorului pentru a putea strânge în doar două săptămâni sume de peste 30.000 de dolari.

Pe lângă orele petrecute online, sunt foarte multe ore pe care un model de top le petrece offline, iar Alexa mărturisește că petrece foarte multe ore pentru a se asigura că arată în permanență impecabil, pentru a se putea ridica la așteptările membrilor și a sumelor pe care reușește să le încaseze.

„Înainte să intru online petrec câteva ore și în asta constă machiajul, părul, ținuta – îmi ia cel puțin 40 de minute pentru a mă asigura că totul se potrivește: machiajul cu ținuta, cu coafura, cu tocurile, cu accesoriile. Îmi ia foarte mult timp pentru că îmi place întotdeauna să am un look cât mai apropiat de perfecțiune pe cameră. Și îmi place să arăt diferit să nu intru pe cameră cu același look pentru că m-aș plictisi eu, darămite membrii.” – Alexa, model de videochat de top la Best Studios și pe LiveJasmin.

Join The Discussion