Viata

Cum trecem eficient peste o despartire – III

Luati un nou hobby. Desenarea, scrierea sau invatarea unui instrument va pot distrage atentia si va pot orienta atentia catre altceva. Acest lucru te poate face sa te simti bine si iti scoate in evidenta latura creativa. Un hobby va aduce o iesire sanatoasa de a invata ceva nou, oferind in acelasi timp liniste si evadare.

Jurnalizare . Daca nu te simti confortabil sa vorbesti cu cineva, jurnalul este cel mai bun lucru. Varsarea tuturor emotiilor si sentimentelor tale poate atenua durerea de inima. Scrierea zilnica poate aduce pace. Inainte sa-l stii, vei fi uimit de cat de departe ai ajuns. Jurnalul dvs. poate fi un terapeut de buzunar pentru ori de cate ori aveti nevoie sa va aerisiti.

Gasiti o noua emisiune TV care va atrage interesul. Daca doriti sa vedeti un spectacol, dar nu ati facut-o, acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Aceasta ofera o evadare temporara intr-o lume noua. Un complot intrigant si personaje grozave te pot inveseli. Fa o pauza de lumea noastra si scapa in a lor. Acest lucru va poate distrage atentia de la suferinte si se poate concentra asupra altceva.

Afirmatii zilnice. A-ti spune lucruri pozitive ar putea parea o prostie pentru unii, dar functioneaza. Spuneti-va continuu ca sunteti frumosi, vrednici si iubiti – in timp, veti incepe sa credeti. Puteti spune afirmatii cu voce tare, in fata unei oglinzi sau pur si simplu pentru dvs. Scrieti cateva dintre aceste afirmatii pe o nota lipicioasa si postati-le in diferite locatii, cum ar fi oglinda de la baie, in fereastra masinii, pe comoda dvs. In curand vei incepe sa crezi si vei incepe sa castigi incredere.

Curatare. Studiile au aratat ca a trai intr-un mediu curat reduce depresia, anxietatea si stresul. Organizarea camerei, aspirarea covorului si stergerea podelelor va pot face sa va simtiti mai bine. Va va oferi un sentiment de realizare si satisfactie. A trai intr-un mediu curat aduce pace si o minte sanatoasa. Curatarea va face corpul sa se miste in timp ce eliberati endorfine!

Fa-ti o transformare. Acest lucru va poate face machiajul diferit (sau purtarea machiajului), vopsirea parului sau obtinerea unghiilor. Un aspect nou se poate simti bine atunci cand incepeti acest nou capitol din viata voastra. O noua coafura proaspata sau o manichiura va vor spori increderea! .

Join The Discussion